Ο τέταρτος γύρος του AMSOIL Grand National Cross Country 2017 πραγματοποιήθηκε στις 8-9 Απριλίου στο γραφικό Steele Creek Campground του Morganton στην Βόρεια Καρολίνα, και ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες μέχρι στιγμής στη σεζόν, σ’ ένα μείγμα ήλιου και υψηλών θερμοκρασιών.

17919013_1337568832988652_2145574214_n

Ο Josh Strang μπορεί να ξεκίνησε καλύτερα από όλους κερδίζοντας το έπαθλο της Holeshot Award αλλά γρήγορα είδε τους Kailub Russell, Thad Duvall και Russell Bobbitt να περνούν μπροστά του. Οι Kailub Russell και Thad Duvall έδωσαν μάχη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Russell να εδραιώνετε στην πρώτη θέση δημιουργώντας μια διαφορά στον τελευταίο γύρο. Ο Russell Bobbitt δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των δυο πρώτων, ενώ οι Steward Baylor και Trevor Bollinger συνέχισαν δυναμικά μέχρι τέλους για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης, καθώς είδαν τον Ryan Sipes στα μέσα του αγώνα εξαιτίας κάποιον προβλημάτων που αντιμετώπισε να χάνει έδαφος και να πέφτει αρκετά στην κατάταξη. Μετά από αρκετές εναλλαγές στην τρίτη θέση ο Steward Baylor, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου παρά το μέτριο ξεκίνημα του, αφήνοντας στην τέταρτη θέση τον Trevor Bollinger. Ο Josh Strang τερμάτισε πέμπτος ενώ έκτος ήταν ο Jordan Ashburn.

Ο δεκαεννιάχρονος Josh Toth βρίσκετε σε δαιμονιώδη φόρμα συνεχίζει το αήττητο του σερί στην XC2 250 Pro, προσθέτοντας ακόμα μια νίκη έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Kenda Full Gas Sprint Enduro Series. Πίσω του τερμάτισαν οι Craig Delong και Michael Witkowski.

Ο Βρετανός JACK EDMONDSON μετά τον περσινό του παγκόσμιο τίτλο στην YOUTH-125, βαδίζει ολοταχώς για ακόμα μια μεγάλη διάκριση εκτός Γηραιάς Αλβιώνας έχοντας τέσσερις νίκες και εκπληκτικές εμφανίσεις στους πρώτους τέσσερις γύρους του GNCC.

Στα XC1 Pro – ATV, ο WALKER FOWLER κατέκτησε ακόμα μια νίκη βοηθούμενος και από την στρατηγική του, βρέθηκε μπροστά από τους απειλητικούς ADAM MCGILL και BRYCEN NEAL.

Αποτελέσματα:

XC1 Open Pro Event Results:
1.Kailub Russell (KTM)
2.Thad Duvall (HSQ)
3.Steward Baylor (KTM)
4.Trevor Bollinger (HON)
5.Josh Strang (HSQ)
6.Jordan Ashburn (BET)
7.Ricky Russell (YAM)
8.Russell Bobbitt (KTM)
9.Grant Baylor (HSQ)
10.Scott Grills (HSQ)

Overall National Championship Standings:
1.Kailub Russell (115)
2.Steward Baylor (93)
3.Thad Duvall (75)
4.Josh Toth (61)
5.Ricky Russell (57)
6.Trevor Bollinger (50)
7.Russell Bobbitt (43)
8.Jordan Ashburn (41)
9.Mike Witkowski (40)
10.Grant Baylor (39)

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.