Με τον τέταρτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τον πέμπτο του πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος, έκλεισε η χρονιά για το Serres Offroad Premio 2018. 

Με τον καιρό να είναι ιδανικός για enduro και την διαδρομή να ευχαριστεί τους περισσότερους απο τους 34 αναβάτες που συμμετείχαν, μάχες δόθηκαν σε όλες τις κατηγορίες για την επικράτηση του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία 1, ο αναβάτης της Λ.Α.Μ.Σ Παπαδόπουλος Παναγιώτης πήρε την νίκη και τον τίτλο της κατηγορίας με τον Μελετιάδης που δεν συμμετείχε στον αγώνα λόγο τραυματισμού να είναι δεύτερος στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος. Ο Ψαρράς Παύλος που συμμετείχε παράλληλα και στον θεσμό του Βορείου τερμάτισε δεύτερος, με τον Δαουλτζή Γιώργο να είναι τρίτος και πέμπτος στην γενική του πρωταθλήματος πίσω απο τον τρίτο Καρυώτη Δημήτρη, και τον τέταρτο Πασχαλίδη Μαργαρίτη που δεν συμμετείχαν. Τέταρτος της ημέρας τερμάτισε ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης απο τον Α.Μ.Ο.Εορδαίας.

Στην κατηγορία 2 ο Σαπαντζής Κωνσταντίνος έγραψε τον πρώτο χρόνο γενικής παίρνοντας και τη νίκη. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μπούτλας Χρήστος, με τους Ορταξίδη Κωνσταντίνο και Ζιάγκαλο Γιώργο να δίνουν μάχη για την τρίτη θέση. Τελικός νικητής ο Ορταξίδης με τον Ζιάγκαλο να μένει τέταρτος πληρώνοντας τα λάθη της τρίτης ειδικής. Πέμπτος τερμάτισε ο Μίχος Αντώνης και έκτος ο Αβδαρμάνης Αλέξανδρος. Στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, 1ος είναι ο Μίχος Αντώνης, 2ος ο Ορταξίδης Κωνσταντίνος, 3ος ο Αβδαρμάνης Αλέξανδρος, 4ος ο Καρακιουλάχης Μιχάλης, 5ος ο Πράπας Δημοσθένης και 6ος ο Ιγνατιάδης Νίκος.

Στην κατηγορία 3 συμμετείχαν 4 αναβάτες με τους Λαδένογλου Αθανάσιο και Κολιοπάνο Φοίβο να παλεύουν σε κάθε ειδική για την πρώτη θέση. Μετά την εναλλαγή της πρώτης θέσης σε κάθε ειδική, ο Λαδένογλου κατάφερε να είναι 4,64 δευτερόλεπτα γρηγορότερος, παίρνοντας τη νίκη και την πρώτη θέση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε τελικά ο Κολιοπάνο μπροστά απο τον Καλλίνη Ιωσήφ που τερμάτισε τρίτος. Άτυχος ο Κυρίτσης Ανδρέας που εγκατέλειψε στην πρώτη ειδική μετά απο πτώση που είχε. Δεύτερος στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος ο Παύλος Ψαρράς που συμμετείχε ( και αυτός δεν ξέρει που ) στην κατηγορία 1 και Ε1 του Βορείου. Οι Βούλτσιος Ιωάννης, Κυρίτσης Ανδρέας, Καλλίνης Ιωσήφ και Μακαρωνάς Αντώνης ήταν οι 3ος, 4ος, 5ος και 6ος αντίστοιχα της τελικής κατάταξης της κατηγορίας.

Στην μικρή ηλικιακά κατηγορία ο Καζάκης Γιώργος κατάφερε να  είναι ο γρηγορότερος και πήρε της νίκη. Για την δεύτερη θέση προσπάθησαν οι Ταπές Θεοφάνης και Πενογλου Σάββας με τον τοπικό αναβάτη να είναι 5 δευτερόλεπτα γρηγορότερος απο τον Γιαννιτσιώτη Πενογλου Σάββα. Τέταρτος τερμάτισε ο Στάμος Αθανάσιος. Ο Ταπές Θεοφάνης με την δεύτερη θέση του αγώνα εξασφάλισε την πρώτη του πρωταθλήματος, με τον Πενογλου Σάββα να είναι δεύτερος. Ο Καζακίδης Γιώργος έκλεισε την πρώτη τριάδα με τους Ματσιάτσιο Δημήτρη, Ιωαννίδη Παναγιώτη και Στάμο Αθανάσιο να συμπληρώνουν την εξάδα της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία Veteran, ένας πραγματικός βετεράνος πήρε τη νίκη και την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, και δεν είναι άλλος απο τον Αδάμο Πράσσο που έκανε την εμφάνισή του στον συγκεκριμένο αγώνα με μία μοτοσυκλέτα δεκαετιών πίσω. Στην δεύτερη θέση του αγώνα και της τελικής βαθμολογίας τερμάτισε ο Στράτος Καλενδέρης, με τον Αλεξίου Δημοσθένη να είναι ο τρίτος της παρέας και έκτος στον βαθμολογικό πίνακα. Στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος τρίτος είναι ο Κυρτσούδης Χρήστος που δεν αγωνίστηκε λόγο τραυματισμού, με τους Πέτρου Μιχάλη και Κολιγλιάτη Γιάννη να είναι τέταρτος και πέμπτος αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Hobby πρώτος τερμάτισε ο Βοκολίδης Παναγιώτης μπροστά απο τους Βεττα Γεώργιο και Ματι Άρη. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Καζάκης Απόστος, Μανώλογλου Νίκος και Μουτόπουλος Κωνσταντίνος αντίστοιχα. Στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος 1ος είναι Μουτόπουλος Κωνσταντίνος με του Βεττα Γεώργιο και Ματι Άρη να είναι 2ος και 3ος αντίστοιχα. Την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι Βοκολίδης Παναγιώτης, Καζάκης Απόστολος και Μανώλογλου Νίκος.

Αποτελέσματα ΕΔΩ.

Τελική βαθμολογία πρωταθλήματος ΕΔΩ.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.