Η λέσχη της Λ.Α.Μ.Σ. έχοντας πολλές παραστάσεις από αγώνες του παγκόσμιου καθώς είναι ο επίσημος χρονομέτρης, έκλεισε το φετινό premio με έναν τελείως διαφορετικό αγώνα που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία προσπαθώντας να παντρέψει δυο διαφορετικά ήδη αγώνων enduro sprint και motocross – scramble.

serres offroad premio 2017

Η πρωτοποριακή σκέψη ήταν σαφώς επιτυχημένη αφήνοντας καλές εντυπώσεις στους αγωνιζόμενους με μόνο σημείο που χρειάζεται διόρθωση η μικρή διάρκεια του αγώνα. Δυο τελείως διαφορετικές ειδικές είχε το πρόγραμμα του αγώνα, η πρώτη ήταν σκληρή πετρώδεις ενώ η δεύτερη ήταν ανοιχτή γρήγορη με αρκετά άλματα, που στο τέλος έγινε και η τελική δοκιμασία στον mini αγώνα motocross. Στους 41 Έλληνες συμμετέχοντες ήρθαν να προστεθούν και τρεις ξένοι (KLYMCIW, VLCEK, MOTZKIN) που προετοιμάζονται αυτή την εποχή στην πόλη των Σερρών για την επομένη χρόνια των αγώνων rally, με τον Τσέχο KLYMCIW ONDREJ να κλέβει τις εντυπώσεις καθώς ήταν ταχύτατος σε όλα τα τερέν.

KLYMCIW ONDREJ

KLYMCIW ONDREJ

Στην γενική ο Daniel Benov επέστρεψε στο Premio παίρνοντας την νίκη με τους Χριστόφορος Μελετιάδης και KLYMCIW ONDREJ να δίνουν την δική τους μάχη για την δεύτερη θέση με τον νεαρό αναβάτη από τα Γιαννιτσά να είναι ένα δευτερόλεπτο ταχύτερος.

Χριστόφορος Μελετιάδης

Χριστόφορος Μελετιάδης

Στις επιμέρους κατηγορίες ο Χριστόφορος Μελετιάδης ήταν ο σταθερότερος και ο νικητής της Ε1 κάνοντας την καλύτερη του εμφάνιση στο premio κατακτώντας και τον φετινό τίτλο. Πίσω του έξι αναβάτες άλλαζαν θέσεις από ειδική σε ειδική με τα αποτελέσματα να μεταβάλλονται συνέχεια. Τελικά δεύτερος τερμάτισε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, αν και προβληματίστηκε στις δυο πρώτες extreme ειδικές κατάφερε να τερματίσει δυο δευτερόλεπτα μπροστά από τον Στάθη Φυσέκη που στην τελευταία ειδική ήταν ο ταχύτερος μαζεύοντας πολλές από τις απώλειες των τριών extreme ειδικών, κερδίζοντας αρκετές θέσεις στην γενική και την κατηγορία. Στη τέταρτη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Καριώτης δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι βρίσκετε σε ανοδική πορεία πληρώνοντας δυο λάθη στις αρχές του αγώνα χάνοντας δυο θέσεις. Οι Γιώργος Δαουλτσής και Πασχάλης Μαργαρίτης συμπλήρωσαν την εξάδα χάνοντας θέσεις στον αγώνα motocross. Άτυχος ο Παύλος Ψαράς που έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να πάει καλά και στις δυο ειδικές αλλά ο παρορμητισμός του τον οδήγησε σε λάθη αφήνοντας τον εκτός εξάδας, αν και θα μπορούσε να είναι μέσα στους τρεις πρώτους της κατηγορίας.

Daniel Benov

Daniel Benov

Ο συμπαθής Daniel Benov έχει το ταλέντο και τις δυνατότητες να βρίσκετε μέσα στην δεκάδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος, το έχει αποδείξει ότι είναι ταλαντούχος και αγωνιστής σε όλα του. Επέστρεψε στις Σέρρες παίρνοντας την νίκη χωρίς να προβληματιστεί, κάνοντας στις πρώτες έξι ειδικές μια διαφορά που ήταν αρκετή να τον φέρει στην πρώτη θέση της γενικής και της Ε2. Ο Τσέχος απέδειξε ότι οι αναβάτες των rally γνωρίζουν και από ταχύτητα παίρνοντας τελικά την δεύτερη θέση αφήνοντας στην τρίτη τον Κώστα Τομπάζη που προσπάθησε να κλείσει την χρονιά με το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι Κώστας Γκόσκινος, Αλέξανδρος Αβδαρμάνης και Κώστας Μπαδέκας είχαν μια πολύ καλή παρουσία σε όλο τον αγώνα συμπληρώνοντας την εξάδα. Ο πρωταθλητής της κατηγορία Γιώργος Θεοδωρίδης και ο Βίκτορας Κουτρουμάνης που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στους δυο αγώνες που συμμετείχε δεν συμμετείχαν για διαφορετικούς λόγους.

 Νίκο Βασιλείου

Νίκος Βασιλείου

Στην Ε3 μόνο τρεις συμμετοχές με τον πρωταθλητή Νίκο Βασιλείου να είναι ο ταχύτερος, κερδίζοντας στα σημεία τον Κώστα Σαπαντζή. Στην τρίτη θέση ο ανανεωμένος Θανάσης Λαδένογλου. Απόντες οι Λεωνίδας Λεωντιάδης, Άγγελος Συμεωνίδης, Λεωνίδας Κουλουκάτσης, Σταύρος Κλιάμπας και Κώστας Ορταξίδης.

Αλέξανδρος Πρίμος

Αλέξανδρος Πρίμος

Ο νεαρός Μυτιληνιός Αλέξανδρος Πρίμος απέδειξε ότι εκτός από το motocross μπορεί να αποδώσει και σε πιο σκληρές συνθήκες αγώνων κατακτώντας την πρώτη θέση στη JUNIOR. Σερραϊκή υπόθεση οι υπόλοιπες δυο θέσεις του βάθρου με τους Γιώργο Καζακίδη και Στέφανο Μυτιλιναίο να έχουν μια όμορφη μάχη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο Δημήτρης Μυλονόγλου δεν μπόρεσε να χαλιναγωγήσει τον ενθουσιασμό του που τον οδήγησε σε λάθη που τελικά τα πλήρωσε φθηνά, καθώς μπορεί να έχασε θέσεις στον αγώνα αλλά κέρδισε τον πρώτο του τίτλο. Ο Παναγιώτης Θεοχαράκης ήταν πέμπτος ενώ εκτός ήταν ο Βαγγέλης Τσιάγκας που θέλησε να κάνει μια καλή προπόνηση καθώς το μέλλον του πρωταθλήματος motocross βορείου Ελλάδος είναι αβέβαιο.

Πράσσος Αδάμος

Πράσσος Αδάμος

Στην Veteran, ο Πράσσος Αδάμος έκλεισε την χρονιά έχοντας το απόλυτο, καταφέρνοντας να πάρει μια δύσκολη νίκη στην τελευταία ειδική από τον Μιχάλη Πέτρου που βρέθηκε μέχρι και δεκατέσσερα δευτερόλεπτα μπροστά του. Τρίτος ο Χρήστος Κυρτσούδης που για ακόμη μια χρονιά στηρίζει τα περισσότερα πρωταθλήματα καθώς έχει συμμετοχές σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα, ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Χαλαρής.

Αντώνης Μίχος

Αντώνης Μίχος

Στην Hobby ο Αντώνης Μίχος απόντος του μεγάλου αντίπαλου Λεωνίδα Βελισσαρίδη βρήκε αντίσταση μόνο από τον Ευστράτιο Καλεντέρη. Τελικά ο Καβαλιώτης πήρε την νίκη και τον τίτλο αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον αναβάτη από τα Γιαννιτσά. Τρίτος τερμάτισε ο γεμάτος θετική ενέργεια Χρήστος Ματσιάτσιος ενώ την εξάδα συμπλήρωσαν οι Νίκος Μανώλογλου, Άρης Μάττι και Φώτης Τζώρας.

23361163_1529054007173466_1713591840_n

Tρία γεγονότα που είναι άξια μνείας για τον τέταρτο αγώνα του Premio ήταν το test ride που διοργάνωσαν οι TM και HUSQVARNA παράλληλα με τον αγώνα, η συμμετοχή της πρώτης γυναίκας στο θεσμό της νεαρής Μαρκέλλας Κωστάκη από τις Μηλιές Πηλίου και η παρουσία της Intercars που σκοπεύει να μπει δυναμικά στο χώρο την επόμενη χρονιά.

23360946_1529053520506848_1197816649_n

Μετά το τέλος του αγώνα οι απονομές του αγώνα και του πρωταθλήματος έγιναν στο ξενοδοχείο Ελπίδα με τους διοργανωτές να ευχαριστούν τους συμμετέχοντας και να τους αναλύουν τις προθέσεις τους για την επόμενη χρονιά.

Αποτελέσματα του αγώνα Εδώ. Τελική βαθμολογία Εδώ.

Φωτογραφικό υλικό: Parts1 –Parts2Parts3

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.