Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδος από την λέσχη του Ξυλόκαστρου. H απλή ήταν αρκετά βατή χωρίς να κρύβει ιδιαίτερες δυσκολίες, ενώ η χρονομετρημένη ήταν καθαρά Enduro με πολλά περάσματα μέσα στο ποτάμι, κρύβοντας παγίδες. Νικητής της γενικής και της expert ήταν ο Παναγιώτης Κακολύρης με τους Αθανάσιο Κατσαντώνη, Ηλία Ρήγα, Μιχάλη Τσιπά, Ναθαναήλ Κολεύρη, Βασίλη Δερματά, Αντώνη Δελλατόρα και Κωνσταντίνο Γεροντάκη να κερδίζουν της κατηγορίες του νοτίου.

Αποτελέσματα ανά κατηγορία:

Αναλυτικά ανά ειδική:

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.