Πάρα τις ελάχιστες συμμέτοχες ο αγώνας Enduro των Γρεβενών ήταν ακόμα ένας καλοστημένος αγώνας από τον Μ.Ο.Γ. Oι είκοσι τρεις αναβάτες οδήγησαν μία χορταστική διαδρομή και μία εξίσου απαιτητική χρονομετρημένη. Κυρίαρχος του αγώνα ο Δημήτρης Βαρσάμης που επέστρεψε στο πρωτάθλημα μετά την απουσία του στον προηγούμενο αγώνα κερδίζοντας την Ε2. Ο ταχύτερος της Ε3 Ανδρέας Κυρίτσης ήταν η μονή απειλή για τον αναβάτη από το Συκούριο. Στην Ε1 είχαμε μόλις δυο συμμέτοχες με τον Κώστα Γκόσκινο να κερδίζει την κατηγορία. Οι Νίκος Παπαγιάννης χρηστός Ραυτόπουλος και Άρης Μάτι ήταν οι πρώτοι σε SENIOR, EXPERT και HOBBY.

Αποτελέσματα ανά κατηγορία:

Ειδική 1Ειδική 2Ειδική 3Ειδική 4

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.