Με χρώμα Πανελληνίου θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή ο τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος στην Βέροια.

χωρίς τίτλο

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπάρχουν δυο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Πανελληνίου, ο Βασίλης Σιαφαρίκας και ο Αλέξης Ζώρας που θα δώσουν μάχη στον τελευταίο αγώνα στο Λουτράκι για την κατάκτηση της γενικής. Στην λίστα της Εxpert υπάρχουν ακόμα ο πρωταθλητής 2017 της senior Θανάσης Γκαγκανάτσιος, οι Κώστας Σαπαντζής, Χριστόφορος Μελετιάδης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος, τρεις αναβάτες που έχουν αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από το φετινό τους πέρασμα από το Πανελλήνιο, ενώ επιστρέφει στην δράση ο εκρηκτικός Γιάννης Κωσταντινούδης που προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη χρόνια.

Στις κατηγορίες του Βορείου στην Ε1, όποιος από τους Δημήτρη Καριώτη και Παύλο Ψαρά νικήσει παίρνει και τον τίτλο.

Η Ε2 είναι πάλι η πιο δημοφιλής κατηγορία με τις περισσότερες και ποιοτικότερες συμμετοχές, ο Δημήτρης Βαρσάμης έχει σαν στόχο αυτή τη φορά, να είναι στην τριάδα της γενική με την πολυαναμενόμενη μάχη με τον Νίκο Ιγνατιάδη που αλλάζει κατηγορία να μεταφέρετε σε κάποια άλλη τοποθεσία. Πίσω τους οι Βεροιώτες Παπαγιάννης Τσανασίδης και Γκόσκινος μπροστά στο κοινό τους θα θελήσουν να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση έχοντας να αντιμετωπίσουν τον ανεβασμένο Ευαγγέλου αλλά και τους ποιοτικούς Θυμιόπουλο από την Καρδίτσα και τον Σερραίο Χατζηπαυλίδη.

Στην Ε3 ο πρωταθλητής Άγγελος Συμεωνίδης βλέπει να απειλείται το απόλυτο του από τους Παναγιώτη Κάδογλου και Θανάση Λαδένογλου που έχουν τους δικούς τους λόγους να ψάχνουν μια καλή εμφάνιση, ενώ κοντά στις θέσεις του βάθρου θα βρίσκετε και ο Κώστας Ορταξίδης.

Στην senior, Πασχαλίδης, Ιωαννίδης και Πέτρου έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον αναβάτη από τη Φλώρινα να έχει το προβάδισμα, ενώ Μίχος και Βελισσαρίδης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για ακόμη μια φορά υπό το βλέμμα του Ευστράτιου Καλεδέρη.

Για όσους βρεθούν το πρωί της Κυριακής κάπου κοντά στην Βέροια μια βόλτα στον Τριπόταμο θα προσφέρει σίγουρα πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.

Λίστα Συμμετοχών:e1 e2 e3

Για τον ειδικό κανονισμό Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.