Είναι σίγουρο ότι όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού επιλέξουν να περάσουν το αυριανό πρωινό τους παρακολουθώντας τον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος scramble δυτικής Μακεδονίας στις ιταλικές γέφυρες των Γρεβενών, θα παρακολουθήσουν έντονες μάχες και πολύ θέαμα από τους αναβάτες που θα συμμετάσχουν.

4os agwnas scramble d makedonias

Ο πολυπρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας που κρατάει ψιλά την σημαία του Μ.Ο.Γ. για περισσότερη από μια δεκαετία στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατακτώντας νίκες και πρωταθλήματα, έχοντας και πολύ καλές παρουσίες σε αγώνες του εξωτερικού, ο επίσης τοπικός Χρήστος Παπαθεοδώρου που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι μια σταθερή αξία του χώρου, οι Αντώνης Δήμου και Φοίβος Κολιοπάνος που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έχοντας διακρίσεις όπως και οι πολύ ταλαντούχοι Νίκος Ιγνατιάδης, Αντώνης Αντωνίου , Μιχάλης Τασούλας, Γιώργος Μακρής και Νικόλαος Βασιλείου αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ικανοποιώντας και τον πλέον απαιτητικό. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι μόνοι καθώς πιθανότατα θα δούμε τον εκρηκτικό Γιάννη Παυλίδη, τον Μιχάλη Τράντζα που επιστρέφει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ίσως και τους πολύ αξιόλογους Μιχάλη Ούσλιο και Βαγγέλη Παυλίδη.

Άξια αναφοράς η συμμετοχή τεσσάρων αναβατών από των Ο.Φ.Μ. Γιαννιτσών που αν και βρίσκονται εκτός περιφέρειας θέλησαν να στηρίξουν τον αγώνα.

1 2 3

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.