Ο τέταρτος αγώνας του Περιφερειακού πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας 2017 και του Πανελλήνιου, πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στα Γρεβενά που είχε αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών (Μ.Ο.Γ.). σε μία ωραία τοποθεσία και καλά σχεδιασμένη διαδρομή με λίγες εντάσεις λόγο μη ύπαρξης χρονόμετρων απο κακή συνεννόηση. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα του αγώνα.

11 12 13

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.