Σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου 2018 ξεκινάει ο τέταρτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος motoross στην πίστα της Χαλκίδας με τις χρονομετρημένες δοκιμές και τα πρώτα σκέλη των κατηγοριών ΜΧ85, MX65, MXopen και Quad. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα σε ζωντανούς χρόνους.

Αποτελέσματα κατατακτήριων δοκιμών ΜΧ1

Στις κατατακτήριες δοκιμές της κατηγορίας ΜΧ1, τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Τσαρνάς Ανάργυρος 1:39.488 που είναι και ο καλύτερος χρόνος γύρου της ημέρας. Τον δεύτερο χρόνο με διαφορά μόλις 1,34 δεύτερα έκανε ο Κουζής, με τον Ηλιόπουλο να πετυχαίνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο 1:42.247. Να πούμε ακόμα πως ο Γιάννης Τουρτζίδης δεν συμμετέχει στον τέταρτο αγώνα, όπως δεν θα συμμετάσχει και στους υπόλοιπους του πρωταθλήματος 2018 λόγο τραυματισμού, σχετικά με τον τραυματισμό ΕΔΩ

Αποτελέσματα κατατακτήριων δοκιμών ΜΧ2

Στις κατατακτήριες δοκιμές της κατηγορίας ΜΧ2 τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Λυρίου Νίκος  1:40.483, με το δεύτερο καλύτερο χρόνο να έχει ο Γεωργαντάς Αλέξανδρος μόλις  2.537 δεύτερα, και τον τρίτο χρόνο της κατηγορίας να κάνει ο Μπετίνης Κωνσταντίνος 1:43.432. 

Αποτελέσματα Α’ Σκέλους ΜΧopen

Στην κατηγορία MXopen, σήμερα πραγματοποιήθηκε και ο πρώτος αγώνας με τον Πακαταρίδη Βασίλη να είναι ο νικητής, τον  Σάββα Σάββα στη δεύτερη θέση και τον Δημολιάνη Σταμάτη στην τρίτη. Ο Πακαταρίδης ξεκίνησε να οδηγεί τους πρώτους γύρους, με τον Δημολιάνη να του κάνει την επίθεση στον τέταρτο γύρο, παίρνοντας την πρωτοπορία για λίγο με τον Πακαταρίδης να μπαίνει κι πάλι μπροστά εως και τον τερματισμό. Ο Σάββας Σάββας ερχόμενος απο την τέταρτη θέση κατάφερε και πέρασε τον Παραστατίδη που ήταν τρίτος και λίγο αργότερα τον Δημολιάνη για να τερματίσει τελικά δεύτερος, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Δημολιάνη. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Παραστατίδης Σάββας με τον Μπαμπα Βασίλη να μένει τελικά στην πέμπτη θέση μετά απο ένα λάθος που του κόστισε. Την εξάδα συμπλήρωσε ο Άγγελος Συμεωνίδης.

Αποτελέσματα Α’ Σκέλους ΜΧ65

Αποτελέσματα Α’ Σκέλους ΜΧ85

Αποτελέσματα Α’ Σκέλους Quad

Αποτελέσματα Α’ Σκέλους QuadB

Αύριο Κυριακή 15 Απριλίου στις 11:10 ξεκινούν οι αγώνες με την κατηγορία ΜΧ2.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.