Ο τέταρτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πίστα του Πρίνου Τρικάλων. Μεγάλες μάχες και πλούσιο θέαμα σε όλες τις κατηγορίες με νικητές τους βορειοελλαδίτες αναβάτες Τουρατζίδη Γιάννη και Γεωργαντά Αλέξανδρο στις δύο κύριες κατηγορίες ΜΧ1 και ΜΧ2. Στις επιμέρους κατηγορίες είχαμε νικητές τους Αντώνη Σάγμαλη (ΜΧ2t), Κοσιάβελο Νίκο (ΜΧ85), Φωτάκη Σωτήρη (ΜΧ65), MARTIN TODOROV (ΜΧopen), Μητρόπουλο Σπύρο (ΜΧsenior) και Τριανταφύλλου Βασίλης (Quad). Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα.

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ1

Σύνολο ημέρας

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ2

Σύνολο ημέρας

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ2t

Σύνολο ημέρας

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ85

Σύνολο

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ65

Σύνολο

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧopen

Σύνολο

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧsenior

Σύνολο

Αποτελέσματα κατηγορίας Quad

Σύνολο

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.