Ο τέταρτος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος διοργανώθηκε από τον Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας με την βοήθεια του Δήμου Φλώρινας και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ικανοποιώντας και των πλέον απαιτητικό αναβάτη.

_1013258

Η επιστροφή του Μ.Ο.Φ. στην ενεργή δράση άφησε της καλύτερες εντυπώσεις έχοντας απαιτητική σχεδίαση, πολύ καλή σηματοδότηση και εξαιρετική οργάνωση σε όλους τους τομείς έχοντας δυο ειδικές η μια δίπλα στην άλλη. Το μόνο μελανό σημείο ήταν το πρόβλημα χρονομέτρησης στις δυο πρώτες ειδικές που ανάγκασε τους αναβάτες στο τέλος του αγώνα να κάνουν άλλη μια φορά τις ειδικές.

Στην γενική ο Αλέξανδρος Ζώρα ήταν ο νικητής εκμεταλλευόμενος τις ατυχίες των κύριων αντιπάλων του Δημήτρη Βαγγελάκου στην δεύτερη ειδική που έχασε αρκετό χρόνο, και την εγκατάλειψη του Γιάννη Παυλίδη στην απλή διαδρομή μετά την τέταρτη ειδική. Δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτρης Βαγγελάκος που παρά την ατυχία του πίεσε στις επόμενες τέσσερις ειδικές μειώνοντας την διαφορά του από την κορυφή στα 2.149 του δευτερολέπτου. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο πολυπρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας έχοντας σταθερή απόδοση σε όλο τον αγώνα. Δυστυχώς ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα ανάγκασε τους Γιάννη και Θανάση Τρίγκα να μην αγωνιστούν.

Στην E1 ο Αλέξης Ζώρας ξεκίνησε δυνατά δείχνοντας εξαρχής ότι στόχος του ήταν η νίκη απειλούμενος μόνο από τον Γιάννη Παυλίδη που εγκατέλειψε μετά τα μέσα του αγώνα. Πίσω του ο Μιχάλης Ντουζένης και ο Παναγιώτης Κακολύρης έδωσαν μάχη με τον Ντουζένη να είναι οριακά ταχύτατος στις περισσότερες ειδικές παίρνοντας την δεύτερη θέση. Για την τέταρτη θέση τέσσερις αναβάτες έδωσαν μάχη μέχρι την τελευταία ειδική με τον εκρηκτικό Γιώργο Οκαογλου να τερματίζει στην τέταρτη θέση στο καλύτερο του φετινό αποτέλεσμα εκμεταλλευόμενος και την πτώση του πέμπτου Σκοπιανού Iliovski. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Μανωλίδης αφήνοντας εκτός εξάδας τον Γιώργο Κοινωνά.

_1015113

Στην E2 η απουσία του Γιάννη Τρίγκα έδωσε μια άνετη νίκη στον Δημήτρη Βαγγελάκο που δεν απειλήθηκε από τους Μυτιληνιούς Ζβιντερίκο και Τιτιρέκη, που ανέβηκαν στο δεύτερο και τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο χρόνος της πρώτης ειδικής έδωσε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον Απόστολο Ζβιντερίκο έναντι των Τιτιρέκη, Θεοδωρίδη και Κόπανο, που προσπάθησαν να τον απειλήσουν. Ο Λευτέρης Τιτιρέκη και ο Γιώργος Θεοδωρίδης εναλλάχθηκαν στην τρίτη θέση με τον Μυτιληνιό να καταφέρνει στην τελευταία ειδική να τερματίσει τρίτος αφήνοντας στην τέταρτη θέση τον Θεσσαλονικιό Θεοδωρίδη. Πέμπτος τερμάτισε ο Μιχάλης Κόπανος που έκανε δυο μικρά λάθη στις δυο τελευταίες ειδικές που ίσως και να του στοίχισαν σε θέσεις. Η επιστροφή του έμπειρου Μιχάλη Τράντζα στους ελληνικούς αγώνες μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας ήταν αναγνωριστική με τον Γιαννιώτη να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, είναι σίγουρο ότι στους επόμενους δυο αγώνες η απόδοση του θα είναι καλύτερη.

_1015100

Στην Ε3 ο Βασίλης Σιαφαρίκας εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του, οδηγώντας χωρίς λάθη κατάφερε να πάρει την νίκη από τον Κίμωνα Καράμπελα, που ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα αλλά είδε η διαφορά της πρώτης ειδικής να εξανεμίζεται γρήγορα μένοντας τελικά στην δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου με τέταρτο τον Αντώνη Δήμου.

_1015134

Στην EΝ ο Δημήτρης Μπάκας επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμό του παίρνοντας την νίκη και αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αρτέμη Σφηναρολάκη που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον Λαμιώτη. Τρίτος στον αγώνα τερμάτισε ο Γιάννης Κωσταντινούδης εμφανώς βελτιωμένος αλλά με κάποιες υπερβολές στην οδήγηση του, που του στοίχισαν σε χρόνο. Τέταρτος τερμάτισε ο Πέτρος Μπίλης.

_1013427

Στην senior ο Νίκος Ζουρνατζής έχοντας το απόλυτο στους πρώτους χρόνους πήρε την νίκη μπροστά από τον Χάρη Δημόπουλου που προσπάθησε να τον απειλήσει. Για την τρίτη θέση οι Γιάννης Μπούζας, Ελισσαίος Παπαδημητρίου και Βασίλης Βράκας, έδωσαν μάχη μέχρι την τελευταία ειδική με τον Γιαννιώτη να παίρνει την τρίτη θέση, τέταρτος ο Παπαδημητρίου που πλήρωσε ένα μικρό λάθος στην τελευταία ειδική με πέμπτο τον Βασίλη Βράκα. Έκτος τερμάτισε ο Μανώλης Πασχαλίδης.

_1013526

Νικητής στην EH ήταν ο Τρύφωνας Σολατσάρης που επιβλήθηκε του Θεοφάνη Ταπέ.

_1013482

Αποτελέσματα Εδώ. Βαθμολογία πρωταθλήματος Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.