Μαζί με τον έκτο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος η Σπάρτη φιλοξένησε και τον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος Νότιας Ελλάδας. Οι συμμετοχές ήταν λιγότερες του αναμενόμενου με 41 αναβάτες να συμμετέχουν στον αγώνα του Νοτίου. Ταχύτερος ήταν ο τοπικός ΝΙΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που μετά από μια μεγάλη προσπάθεια για να στηθούν οι δύο ειδικές ήταν εντυπωσιακός και την ημέρα του αγώνα. Δεύτερος στην άτυπη γενική ήταν ο έτερος διεκδικητής της Ε2 ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ενώ μάχη έδωσαν οι ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ και ∆ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ για την τρίτη θέση.

Μια ατυχής ενέργεια του ∆ΙΑΛΙΑΤΣΗ ΙΩΑΝΝΗ του στέρησε την νίκη που θα τον έφερνε πρωτοπόρο στην κατηγορία Ε1. Ο ∆ΙΑΛΙΑΤΣΗΣ αν και ήταν ο ταχύτερος της κατηγορίας ακυρώθηκε στο τέλος φέρνοντας τον ΚΟΛΕΥΡΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ένα βήμα πριν από ακόμα ένα τίτλο. Δύο δευτερόλεπτα χώριζαν τους ΚΟΛΕΥΡΗ και ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ έχοντας τον δεύτερο και τρίτο χρόνο της κατηγορίας με τον ΚΟΛΕΥΡΗ να είναι ο πρώτος του αγώνα, σε έναν αγώνα τακτικής χωρίς λάθη που δεν πίεσε ποτέ πάνω από το όριο. Ανοδική η πορεία του ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στο χώρο έχοντας κάνει μεγάλα άλματα προόδου την φετινή χρονιά. Αν και ο Κορίνθιος έχει μικρή εμπειρία στο χώρο δείχνει ότι έχει δυνατότητες. Ο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ευχαριστήθηκε τον αγώνα και μερικές φορές μπορεί να οδηγήθηκε σε υπερβολές αλλά δεν τις πλήρωσε εκμεταλλευόμενος τις ατυχίες των ∆ΙΑΛΙΑΤΣΗ και ΖΑΓΛΑΡΑ. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ήταν ο τέταρτος της κατηγορίας έχοντας σε κάθε ειδική την σκέψη του στους δυο πρώτους της Ε2 που ερχόταν πίσω του. Άτυχος ήταν και ο νεαρός ΖΑΓΛΑΡΑΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ που είχε μια πτώση στην τρίτη ειδική βγάζοντας τον εκτός από την διεκδίκηση των τριών πρώτων θέσεων, ενώ στο τέλος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Ανοιχτούς λογαριασμούς για την Σπερχειάδας άφησε ο αγώνας της Σπάρτης στην Ε2 με τον ΝΙΚΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να μειώνει στους 4 βαθμούς την διαφορά που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ. Μετρώντας ατελείωτες ώρες προσφοράς στον αγώνα ο ΝΙΚΙΑΣ οδήγησε σε ένα οικείο περιβάλλον για αυτόν. Οι χρόνοι του εντυπωσιακοί σε όλες τις ειδικές κατακτώντας την νίκη μπροστά στο κοινό του. Διαχρονική αξία και πάντα ταχύτατος ο ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟΣ. Πολύτιμοι οι βαθμοί της δεύτερης θέσης ενόψει του τελευταίου αγώνα που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Ο ∆ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αρέσκεται στις γρήγορες ειδικές και η Σπάρτη είχε πολλά γκάζια για να τον φέρουν ψηλά στην κατάταξη μπροστά από τον ποιοτικό ΣΑΜΑΤΙΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Μέτριο το ξεκίνημα των ΓΚΛΙΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΘΕΟ∆ΩΡΟΥ χάνοντας γρήγορα την επαφή τους από τους πρώτους συμπληρώνοντας την πρώτη εξάδα.

Προβληματισμένος έδειξε αρχικά o ΤΣΕΠΕΡΚΑΣ ΝΙΚΟΣ στις δυο ειδικές για τον αν η μοτοσυκλέτα του θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Τελικά ήταν ο ταχύτερος , παίρνοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον τελευταίο αγώνα, αν και στο τέλος έταξε και έναν Ικαριώτικο που ποτέ δεν χόρεψε. Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ προσπάθησε πολύ και ήθελε μια νίκη ψυχολογίας που θα τον κρατούσε μέσα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ε3, αλλά δεν κατάφερε να βρει τρόπο να είναι ταχύτερος του ΤΣΕΠΕΡΚΑ. Για τον τελευταίο αγώνα αν και τους δυο αναβάτες τους χωρίζουν πέντε βαθμοί μόνο η νίκη δεν αρκεί στον ΡΟΥΣΣΗ. Ψηλά στον ανταγωνισμό ήταν και ο τρίτος της κατηγορίας ΣΑΜΑΤΙΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Πίσω τους ο ΚΑΣΚΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ κατάφερε να επιβληθεί των ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ∆Η ΣΑΡΑΝΤΟY και ΜΕΞΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟY.

Ακόμη ένας αφανής ήρωας του αγώνα ήταν ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ που σε γνώριμα λημέρια έχτισε μια διαφορά που την κράτησε μέχρι τέλους κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, προσθέτοντας ακόμη έναν στο πλούσιο παλμαρέ του. Ο ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ δικαιώνεται για την επιλογή του να στρέψει το ενδιαφέρον του στο χώρο του Εnduro, αν και στο Άργος στάθηκε άτυχος και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.Έχει δυνατότητες και μαζί με τον ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ και τον ΓΕΡΑΚΙΤΗ πού δεν συμμετείχε στον αγώνα έδωσαν ταχύτητα και ποιότητα στην κατηγορία. Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ προτιμάει την περιπέτεια και τις ακραίες καταστάσεις, μπορεί να μην πρωταγωνιστεί στην κατηγορία αλλά πάντα έχει τον τρόπο να βρίσκεται ψηλά κατακτώντας μια οριακή τρίτη θέση στην τελευταία ειδική από τον ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗ. Στην πέμπτη θέση έριξε η ποινή των δυο λεπτών τον ΑΝΤΩΝΙΑ∆Η ΘΕΟ∆ΩΡΟ που είχε τον τρίτο χρόνο στην SENIOR, ενώ έκτος ήταν ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Δυο συμμετοχές από την Βόρεια Ελλάδα είχε ο αγώνας με τον πάντα ποιοτικό ΜΑΚΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ να είναι ο ταχύτερος στην ΟΡΕΝ γράφοντας και μερικούς καλούς χρόνους, ενώ ο ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ είναι πάντα εραστής της περιπέτειας και του καλού οπού αυτό και αν βρίσκετε στηρίζοντας αγώνες μακριά από την Βέροια.

Μοναχικός ήταν ο αγώνας του ΝΙΚΙΤΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ στην ΗΟΒΒΥ βλέποντας τον ΓΚΟΓΚΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟ να εγκαταλείπει γρήγορα.

Μόλις ένας αναβάτης στην ΕΝ, ο ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από προβλήματα αλλά τελικά έφτασε μέχρι το τέλος.

Ακόμα μια καλή εμφάνιση στην Junior Sprint για τον δεκαπεντάχρονο ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ μετρώντας αντίστροφα για την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε κανονική κατηγορία στο χώρο που θα δείξε τις πραγματικές του δυνατότητες. Εύκολα προσαρμόστηκε ο ΜΙΧΑΗΛΙ∆ΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που ήταν ο δεύτερος της κατηγορίας μπροστά από τον ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ που επιβλήθηκε του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΣΕΙ∆ΩΝΑ. Οι ΒΑΣΙΛΕΝΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΝΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ θέλουν δουλειά στο χώρο αλλά τα στοιχειά που έδειξαν στον αγώνα είναι ότι οι δυο αναβάτες έχουν πείσμα και αγάπη για το χώρο.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογία πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.