Στα καραφλά των Καλαβρύτων

Το Trail Ride που όλοι περιμένουμε για το 2015 πλησιάζει! Τα μαγικά Καλάβρυτα με την απίστευτη φυσική ομορφιά και την ζεστή φιλοξενία μας περιμένουν για την απόλυτη διαδρομή Trail Ride της χρονιάς!
150-200 μαγικά χιλιόμετρα μας περιμένουν, 50 το Σάββατο και άλλα 150 την Κυριακή, να μας ταξιδέψουν στα Καραφλά, στην Κούτελη, στην Μονή Μακελαριάς, στο Πλανητέρο, στους Λουσούς, στο χιονοδρομικό, στο φαράγγι του Βουραϊκού και στη Λίμνη Τσιβλού!
Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ για τα ποδήλατα, 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.
Παράλληλα, την Κυριακή, θα οργανωθεί και διαδρομή Enduro για τους πιο σκληροπυρηνικούς αναβάτες, με ακόμη μικρότερο κόστος, μήκους 70 χιλιομέτρων, σε μια διαδρομή σηματοδοτημένη με μονοπάτια και απαιτητικά περάσματα, στα ίχνη των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που γίνονταν παλιά στην περιοχή!
Αρωγοί στην όλη προσπάθεια είναι και ο Δήμος Καλαβρύτων, ο Οργανισμός Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου, καθώς και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Καλαβρύτων.
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ σε ένα ονειρικό 2ήμερο με πλούσιες δραστηριότητες για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από ποδήλατο και μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4. Φυσικά θα κληρωθούν και δώρα από τους χορηγούς μας! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα AJP Enduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!
Το Trail Ride Καλαβρύτων στηρίζουν ο Δήμος Καλαβρύτων και ο Οργανισμός Παιδιού – Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Καλαβρύτων, η ΕΚΟ, AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Δηλώσεις συμμετοχών: moto quad | 4×4 | bike

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

3s

2s

1s

5s

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.