Η γιορτή που έγινε θεσμός επαναλαμβάνεται και φέτος σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, τη Μαμαλή Βερδικούσιας. Για 4η συνεχόμενη χρονιά και με την προηγούμενη εμπειρία τριών ετών διοργάνωσης επιτυχημένων φεστιβάλ, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στο 4ο Mountain Enduro Camp που θα πραγματοποιηθεί στις 10, 11 και 12 Ιουλίου 2015 στη Μαμαλή Βερδικούσιας, Λάρισας.

Παρακολουθήστε ξανά το promo video για το 4ο MEC!

Posted by Mountain Enduro Camp Verdikoussa on Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2012 όταν η ιδέα μας για την υλοποίηση ενός τριήμερου κατασκηνωτικού φεστιβάλ, ανοιχτού και προσιτού σε όλους έγινε πραγματικότητα για πρώτη φορά. Από τότε, κρατάμε ζωντανή αυτήν την ιδέα κάθε καλοκαίρι. Έτσι, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, φτάνουμε φέτος στο 4ο Mountain Enduro Camp.

Το Mountain Enduro Camp περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες σχετικές με τη φύση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη μουσική. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων είναι η οδήγηση μηχανών τύπου enduro στο καταπράσινο δάσος οξιάς της Μαμαλής.

Το Mountain Enduro Camp πραγματοποιείται στην κορυφή Μαμαλή (υψόμετρο 1424 μ.) της ορεινής τοποθεσίας του χωριού Βερδικούσια (7 χλμ από το χωριό, 65 χλμ από τη Λάρισα). Η τοποθεσία Μαμαλή, σκεπασμένη από ένα μοναδικό και σπάνιο καταπράσινο δάσος οξιάς θα φιλοξενήσει και φέτος τις ιδέες και τα όνειρα μας.

Οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες που έχουμε προετοιμάσει, έχουν ως βασικό μέλημα την ευχαρίστηση και διασκέδαση των επισκεπτών μας. Η επαφή με τη φύση, η άθληση, ο πολιτισμός, η μουσική και φυσικά η μηχανοδήγηση είναι αυτά που αποτελούν τα κύτταρα του οργανισμού που μεγαλώνει κάθε χρόνο, ωριμάζει, γίνεται θεσμός και λέγεται Mountain Enduro Camp!

Είμαστε οπλισμένοι με όρεξη και διάθεση για να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες μας, μικρούς και μεγάλους, μηχανόβιους και μη, ένα υπέροχο τριήμερο. Σας περιμένουμε για να ζήσουμε μαζί μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία! Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα. Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες:
URL: mountainendurocamp.net
Facebook Profile: Mountain Enduro Camp
Facebook Page: Mountain Enduro Camp Verdikoussa

4o mountan enduro camp

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.