4ο Φιλικό Enduro Ελλησπόντου Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 Συνάντηση: Άγιος Δημήτριος Κοζάνης.

Μετά από τέσσερα χρόνια και πάλι κοντά σας για το 4ο Φιλικό Enduro Ελλησπόντου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017. Το Enduro Team Ελλησπόντου σε συνεργασία με τον Π.Μ.Σ. Αγίου Δημητρίου- Ρυακίου και τις τοπικές κοινότητες Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου Κοζάνης, προσκαλεί όλους τους φίλους του Enduro στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης για 4η χρονιά να συμμετάσχουν σε μια απίθανη βόλτα στα δάση του Βερμίου.

Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 50 χιλιόμετρα με απόλυτα εντουράδικα μονοπάτια. Θα περιηγηθούμε χωμάτινα μονοπάτια και πέτρινα ανεβάσματα που προσδίδουν στην διαδρομή μια εναλλαγή σε γρήγορους και αργούς ρυθμούς.

Σήμανση όπως και οργανωμένες ομάδες των εντουράδων μας θα υπάρχουν σε αρκετά κομμάτια της διαδρομής. Ανεφοδιασμός θα γίνει στα μισά της διαδρομής.

Υποσχόμαστε μια βόλτα που θα ικανοποιήσει τόσο τον έμπειρο εντουρά όσο και τον χομπίστα. Ακόμη, έχει σχεδιαστεί νέα Extreme Enduro Test διαδρομή.

Οι εγγραφές θα γίνουν το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 10:00 με συμμετοχή 10 ευρώ και η προβλεπόμενη ώρα εκκίνησης θα είναι στις 10:30.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής, πλήρης εξοπλισμός και μοτοσυκλέτα MX ή Enduro.

Επίσης, θα υπάρξουν αναμνηστικά για όλους τους αναβάτες.

Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 6942682718 (Παναγιώτης) 6974056700 (Νίκος) 6986742637 (Παναγιώτης)

Σας περιμένουμε όλους!!! Μείνετε συντονισμένοι!!!

afisa filiko elispontoy

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.