4o Enduro Meeting
5-6 Μαρτίου 2016

Μετά την μεγάλη επιτυχία και απήχηση των προηγούμενων ετών, επανερχόμαστε ακόμα πιο δυνατοί!

Στην προσπάθεια για την ανάπτυξη και διάδοση του χωμάτινου μηχανοκίνητου αθλητισμού, διοργανώνουμε το 4ο κατά σειρά Enduro Meeting στην Αττική, την Κυριακή στις 6 Μαρτίου.

Αυτή τη φορά έδρα μας είναι η Αλίαρτος Βοιωτίας, από όπου θα σας περιμένουμε από το Σάββατο με πλήθος εκδηλώσεων.

Και φυσικά, το δυνατό μας σημείο είναι η ΕNDURO – βόλτα της Κυριακής Το βασικό συστατικό, για ένα επιτυχημένο enduro event! Από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Την εντουροβόλτα έχει επιμεληθεί το PLAY DIRTY LIVADIA ENDURO TEAM και είναι μια βόλτα που σας διασφαλίζει ποιότητα και απόλαυση! Η διαδρομή είναι 75 χιλιόμετρα με ποικίλο βαθμό δυσκολίας, 6-7/10 και επιλογή εναλλακτικών διαδρομών για τα δυσκολότερα περάσματα ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη ροή της διαδρομής. Φυσικά θα υπάρχουν σημεία ξεκούρασης, με νερό για ξεδίψασμα, φωτογράφους για τις μοναδικές στιγμές, ασθενοφόρο και Σαμαρείτες – αχρείαστα να είναι… Η συμμετοχή έχει οριστεί στα 15€. Η διαδρομή είναι απλά μαγευτική, θυμίζοντας τοπία μιας άλλης Ελλάδας, μέσα στα πυκνά δάση με δρυς και «Ντούσκα», και ένα παχύ στρώμα φύλλων σα μαγικό χαλί στρωμένο στην διαδρομή!

Φυσικά θα υπάρχουν διαμορφωμένα περίπτερα – τέντες, από γνωστές εταιρείες και καταστήματα του χώρου, και Καντίνα που θα παρέχει όλα τα απαραίτητα!

Στο χώρο θα γίνει και επίδειξη Freestyle Trial από τον Λευτέρη Καρέτσο και την παρέα του που πάντα μας τιμούν με την παρουσία τους. Θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα με τεχνητά εμπόδια, όπως κάδοι, λάστιχα, τσιμεντένιοι σωλήνες, αυτοκίνητα!

ΔΕΝ ξεχνάμε να συμμετέχουμε στην Μεγάλη Κλήρωση, αφού χορηγοί και δωροθέτες, έχουν συγκεντρώσει για εσάς δώρα άνω των 1500€, τα οποία θα κερδίσουν 3 υπερτυχεροί στην λήξη του Event!

Πάρτε λοιπόν γυναίκα, φίλους, παιδιά, σκυλιά και μην χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε αυτό το μοναδικό Enduro meeting που ευελπιστούμε να καθιερωθεί ως θεσμός.

Πώς να φτάσετε στο 4o Enduro Meeting

Από Αθήνα:
Εθνική οδό προς Λαμία, βγαίνετε στην έξοδο για Θήβα, κατευθύνεστε για Λιβαδειά και σε 20km μπαίνετε στην Αλίαρτο. Από εκεί, θα υπάρχει σήμανση για το χώρο στάθμευσης που θα είναι η έδρα μας.    https://goo.gl/maps/QBiSKiDqzV42

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, ως συμμετέχοντες, ως θεατές ή επισκέπτες, για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να γνωρίσουμε το χώρο μας, εμπορικό και αγωνιστικό!

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να έρθετε από το Σάββατο.
Πληροφορίες για ξενοδοχεία και όλα τα υπόλοιπα του Meeting μπορείτε να δείτε στο
www.dirtbike.gr και συγκεκριμένα:
http://forum.dirt-bike.gr/forum/viewforum.php?f=155

4EMs

4EMbaby

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.