Η Μoτοσυκλετιστική Λέσχη Μεγάρων(ENTOURING MOTOCLUB) διοργανώνει το 4ο enduro festival Μεγάρων την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.

4o-enduro-festibal-meggarwn2

Σημείο εκκίνησης του festival είναι η παραλία Aλεποχωρίου
N 37 58.518
E 023 20.178
Θα υπάρχει σηματοδότηση με σήματα enduro απο τις εξόδους των εθνικών οδών στη πόλη των Μεγάρων μέχρι το χώρο της εκκίνησης.
Ωρα εκκίνησης απο τις 09:00 εως τις 10:30
Για επικοινωνια με τη λέσχη και οποιαδήποτε διευκρίνηση
email:mole.megarwn@yahoo.com
FACEBOOK:Mολεμ μεγάρων
τηλ.:6974606334(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
6974754146(ΧΡΗΣΤΟΣ)

Στο σημείο της εκκίνησης θα υπάρχουν εκθεσιακά περίπτερα απο τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου καθώς επίσης και καντίνα με αναψυκτικά, νερά, σουβλάκια κα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Οι συμμετοχές θα συμπληρώνονται επι τόπου στη γραμματεία
της οργάνωσης. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει και αναμνηστικό για κάθε συμμετέχοντα. Σε κάθε αναβάτη θα δίνονται επίσης 2 αυτοκόλλητα (ένα για τη μοτοσυκλέτα και ένα για το μπιτόνι ανεφοδιασμού) και χαρτάκι με τηλέφωνα της οργάνωσης σε περίπτωση ανάγκης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή θα είναι 65-75 χλμ., ανάλογα με τη κρίση της οργάνωσης, με βάση τις καιρικές συνθήκες στη περιοχή την εβδομάδα πριν το event, με ανεφοδιασμό στο μέσο περίπου της διαδρομής, με ευθύνη της οργάνωσης. Η σήμανση θα γίνει με πορτοκαλί κορδέλες ΚΤΜ και κόκκινες ufo και σήματα enduro τα οποία θα υποδεικνύουν
1 σωστή πορεία
2 λάθος πορεία
3 στοπ
4 προσοχή κίνδυνος
5 στροφή αριστερά
6 στροφή δεξιά

Αναλυτική επεξήγηση των σημάτων θα γίνεται στο χώρο της εκκίνησης. Επίσης θα υπάρχουν pro κομμάτια για όσους το επιθυμούν, καθώς και εξόδοι διαφυγής προς το σημείο εκκίνησης για όσους για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να συνεχίσουν τη διαδρομή.

ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
Για να συμμετάσχει κάποιος στο enduro festival είναι απαραίτητο να διαθέτει τα απαραίτητα μέσα προστασίας για τη προσωπική του ασφάλεια (κράνος, μπότες, θώρακας, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες). Η μοτοσυκλέτα του επίσης θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση (λάστιχα, φρένα, στερεωμένα πλαστικά κτλ.) Επίσης κάθε αναβάτης θα πρέπει να έχει μαζί του νερό και βασικά εργαλεία για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας του. Απαραίτητο είναι επίσης το μπιτόνι ανεφοδιασμού, το οποίο θα παραδίδει στην οργάνωση η οποία είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά τους στο σημείο ανεφοδιασμού.

Aκολουθεί βιντεάκι με στιγμιότυπα της διαδρομής…..

4o-enduro-festibal-meggarwn-afisa

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.