Τα μαγικά μονοπάτια των κόνιστρων σας περιμένουν και πάλι την Κυριακή 26 Απρίλη.

Μοναδική φύση, μονοπάτια μέσα στα έλατα, εναλλακτικά περάσματα όπου αυτό είναι δυνατόν, μπλέκουν παλιά και νέα κομμάτια.

filiko konistres

Η διαδρομή είναι περίπου 65 χιλ και περιλαμβάνει πέτρινα, ανηφορικά και κατηφορικά κομμάτια, ρεματιές και μονοπάτια μέσα σε έλατα που δεν αφήνουν το φως του ηλίου να τα διαπεράσει. Κάποιοι μικροί χωματόδρομοι είναι απαραίτητοι για να συνδεθούν τα μονοπάτια. ΣΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ γιατί κινούνται αυτοκίνητα αγροτικά συνήθως. Οι διαδρομές θα είναι CHAMPION, για πολύ προπονημένους αναβάτες, και HOBBY για αυτούς που δεν θέλουν να πιεστούν πολύ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι εύκολες.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Περίπου στη μέση, στην τοποθεσία βρωμόνερα θα κάνουμε ανεφοδιασμό. Ένα μικρο μπετόνι περίπου 4 λίτρα είναι αρκετό. Το αυτοκίνητο ανεφοδιασμού θα φύγει από την εκκίνηση στις 11πμ και δεν θα περιμένει κανέναν γιατί πρέπει να προλάβει τους πρώτους.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΦΕ  κατά ομάδες, βοήθειες δεν υπάρχουν και πρέπει να το παλέψετε με τους φίλους σας.

Στην διαδρομή θα υπάρχουν ΣΕΔ και θα πρέπει να σταματάτε για να τσεκάρουν τις διελεύσεις σας, επίσεις τα ΣΕΔ θα έχουν και όχημα περισυλογής, νεράκι, φαρμακείο και ιμάντες.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ θα πρέπει να περάσετε από την γραμματεία για να μη χάσουμε κανέναν και τον φάνε οι αρκούδες.

Μετά τον τερματισμό έχει ΔΩΡΕΑΝ σουβλάκια για όλους και ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ. Τα δώρα είναι μεγάλης αξίας και θα τα δώσουν απευθείας οι χορηγοί μας και είναι: ΞΕΜΟΝΤΑΔΟΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ – ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΤΟΥΡΟ – ΘΩΡΑΚΑΣ – ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ – ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ.

ΤΗΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 6970404157

ΔΙΑΜΟΝΗ  ΕΦΗ 2222058949  ΚΟΡΑΛΙ HOTEL 2222022212 και δωρεάν κατασκήνωση δίπλα  στην εκκίνηση.

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.