Η 11η Δεκεμβρίου πλησιάζει, και καλό θα είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν μια ιδέα για το τι θα αντιμετωπίσουν εκείνη την Κυριακή.

4o-enduro-game-up-side-down

Λοιπόν, όπως ξέρετε όλοι είναι πολύ δύσκολο για εμάς σε ένα μικρο βουνό με αρκετή πέτρα, να βγάζουμε κάθε χρόνο και μια νέα διαδρομή, παρ”ολο που έχουμε κάνει προσπάθειες να δοκιμάσουμε και σε διπλανά βουνά, τα πράγματα γίνονται χειρότερα ειδικά λόγο μορφολογίας εδάφους πέτρααα!!!!. Έτσι για φέτος αποφασίσαμε να φέρουμε τα πάνω κάτω!! Θα κάνουμε την περσινή διαδρομή ανάποδα!!!

Εκκίνηση στην παραλία Σκάλας Ωρωπού στον χώρο έναντι των παλαιών φυλακών, η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από της 8:30, οπότε θα πρέπει να έχετε πάρει εκκίνηση όλοι το πολύ μέχρι τις 10:00 ώστε να έχετε γυρίσει όλοι μια λογική ώρα.

Για κάποιους η διαδρομή θα διαρκέσει απο 2:30 εως 4 ώρες περίπου, δεν τα πάω και πολύ καλά με την ώρα αλλά κάπου εκεί θα είναι ο χρόνος της, χιλιόμετρα 65 -75 αναλόγως των καιρικών συνθηκών, η διαδρομή έχει απο όλα, ανηφόρια αλλά και κατηφόρια, χώμα για τέλεια στριψίματα, δάσος αρκετό, και φυσικά πέτρα που δεν μπορούμε να την αποφύγουμε, αλλά δεν είναι σοβαρά επικίνδυνη για τραυματισμούς η να μην βγαίνει, δεν υπάρχουν κότες και κόκορες, είναι για όλους ίδια, σε κάποια κομμάτια ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο η και να βοηθήσετε κάποιους γιατί είναι μονοροδιά, και κάποιον θα βρείτε κολλημένο να έχει το καλό πάτημα, περιμένετε η φτιάξτε άλλο, δεν έχουμε εντοπίσει επικίνδυνα σημεία. Για κάποιους που ανησυχούν,  Ναι λοιπόν το ποτάμι θα είναι μέσα! και μάλιστα τώρα θα κάνουμε και παραπόταμο του Ασώπου. Υπάρχει όμως ένα αλλά !! Σημαντικό ! αφού τα ποτάμια μέχρι τώρα είναι στεγνά στην περιοχή, και περιμένουμε να μείνουν έτσι λίγες ημέρες ακόμα, οπότε δεν θα τα κάνουμε απλά ένα πέρασμα, θα κινηθούμε κάθετα κατεβαίνοντας την κοίτη του ποταμού , σχετικά ευκολάκι!! Αφού δεν έχει μεγάλες πέτρες ούτε καμιά δυσκολία, απλά θέλει χέρια, ξεκουραστείτε και συνεχίστε, δεν σας κυνηγάει κανείς.

Άνθρωποι της λέσχης θα είναι στο βουνό αρκετοί, τηλέφωνο ανάγκης θα πάρετε απο την γραμματεία, ανεφοδιασμό στο χωριό Συκαμινο μετά από καμιά 45-55 χλμ. Έχει βενζινάδικα 2,  γύρω στην πλατεία, παράκαμψη απο διαδρομή 500 μέτρα, μην πάτε όλοι στο πρώτο και περιμένετε ώρες, πηγαίνετε και στο άλλο, γιατί το 2015 πήγανε όλοι στο πρώτο, είχε ουρά κάποιοι βαρέθηκαν να περιμένουν και έφυγαν, και εμείς του μαζεύαμε μέχρι τις 9:00 το βράδυ, φέτος νυχτώνει νωρίς και που θα σας βρούμε Ωέο !!

Φάει δεν την πατάμε όπως πέρυσι, θα έχει καντίνα δοκιμασμένη!!! Επίσης μην ξεχνάτε τα φαγάδικα που είναι και χορηγοί, ταβέρνα το κέντρο στο Συκαμινο με το γνωστό μενού των 10 ευρώ και coco pan cafe pizza crepa.

Θα υπάρξει ένα ζευγάρι αναβατών που θα φύγουν ως προπομποί στις 8:30 και 30 λεπτά μετά τον τελευταίο εκκινήσαντα θα φύγουν και σκούπες από την εκκίνηση, επιπλέον η διαδρομή έχει μοιραστεί στα πέντε και το κάθε κομμάτι θα έχεις και τρεις σκούπες, οπότε ο προπομπός ανοίγει, οι σκούπες που θα φύγουν απο την εκκίνηση κλείνουν και συναντούν τις σκούπες της πρώτης διαδρομής, και μαζί φεύγουν και κάνουν τη διαδρομή μέχρι να βρουν τις σκούπες της δεύτερης διαδρομής και πάει λέγοντας.

Σήμανση στο φουλ τα γνωστά, κορδέλες YAMAHA και σήματα της epsilon mx, κατά κύριο λόγο.

Τη διαδρομή την έχει επιμεληθεί η γνωστή οικογένεια τρομοκρατών εντουράδων N. Gerontakis. jr gerontakis 1. Jr gerontakis 2.

Θα παρακαλέσουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους οικισμούς, και στους χωματόδρομους, θα μαζεύουν ακόμα ελιές, και θα έχει και κυνηγούς, οπότε ιδιαίτερη προσοχή μην γίνουμε χαλκομανία με κάνα φορτηγάκι, και μαντέψτε ποιος θα ειναι χαμένος σε περίπτωση ατυχήματος, χτυπάω και ξύλο!!!!

Το κόστος συμμετοχής δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά θα εξαρτηθεί και απο το αναμνηστικό που θα δώσουμε, και φυσικά θα το πάρετε με την επιστροφή σας και αφού ενημερώσετε τη γραμματεία ότι επιστρέψατε.

Κάτι τελευταίο αχρείαστα να είναι, θα έχουμε δυο ασθενοφόρα ξούτ !!! Μακριά !!!

Για πληροφορίες στο 6977600915 N.Gerontakis

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.