Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος enduro Βορείου Ελλάδος διοργανώθηκε από τον Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας με την βοήθεια του Δήμου Φλώρινας και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ικανοποιώντας και των πλέον απαιτητικό αναβάτη.

_1013315

Η επιστροφή του Μ.Ο.Φ. στην ενεργή δράση άφησε της καλύτερες εντυπώσεις έχοντας απαιτητική σχεδίαση , πολύ καλή σηματοδότηση και εξαιρετική οργάνωση σε όλους τους τομείς έχοντας δυο ειδικές η μια δίπλα στην άλλη . Το μόνο μελανό σημείο ήταν το πρόβλημα χρονομετρήσεις στις δυο πρώτες ειδικές που ανάγκασε τους αναβάτες στο τέλος του αγώνα να κάνουν άλλη μια φορά τις ειδικές .

O Νικόλαος Iγνατιάδης ήταν ο νικητής στην γενική του τελευταίου αγώνα στο πρωτάθλημα του βορείου Ελλάδος έχοντας σταθερή απόδοση σε όλο τον αγώνα ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που ένιωθε τις τελευταίες ημέρες. Πίσω του ο Ηλίας Κωσταντινούδης κατάφερε να ανέβει στην τελευταία ειδική στην δεύτερη θέση μπροστά από τον Γιώργο Νταλιμπίρα.

Στην E1 ο Γιώργος Νταλιμπίρας ξεκίνησε την μέρα με τον καλύτερο χρόνο έναντι του Νίκο Ιγνατιάδη αλλά μικροπροβλήματα δεν τον άφησαν να συνεχίσει να κινείται στους ίδιους ρυθμούς. Η συνέχεια ανήκε στον Γιαννιώτη που οδήγησε υποδειγματικά παίρνοντας την νίκη και τον τίτλο. Πίσω τους δόθηκαν σκληρές μάχες με τρίτο τελικά τον Χάρη Σαρηγιάννη που εκμεταλλεύτηκε τις ατυχίες τον άλλων. Ο Άγγελος Χίνος στην τελευταία ειδική έχασε περίπου μισό λεπτό που το πλήρωσε με μια θέση στην κατάταξη. Πέμπτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος με έκτο τον Παύλο Ψαρά.

_1014787

Στην ανταγωνιστική E2 με τις περισσότερες συμμετοχές ο Ηλίας Κωσταντινούδης κατάφερε να επιβληθεί πιο έμπειρων αναβατών και να πάρει την νίκη και τον τίτλο. Ο Νίκος Παπαγιάννης συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις παίρνοντας την δεύτερη θέση μπροστά από τους Μιχαλη Πέτρου, Γιώργο Μακρή και Κωσταντίνο Θυμιόπουλο που έδωσαν μάχη για την τρίτη θέση με τον Πέτρου να τερματίζει τελικά τρίτος. Έκτος τερμάτισε ο νεαρός Βλαντιμιρ Ολιεφσκι.

_1014810

Ο Δημήτρης Καριώτης εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα που αντιμετώπισε σε όλο τον αγώνα ο Άγγελος Συμεωνίδης και την εγκατάλειψη του Νίκου Βασιλείου πήρε την νίκη στην Ε3 και την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Δεύτερος τερμάτισε ο δυναμικός Δημοσθένης Πράπας με τρίτο τον Ιωσήφ Καλλίνη. Μετά από έναν δύσκολο και κουραστικό αγώνα τερμάτισε ο πεισματάρης Άγγελος Συμεωνίδης που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε δεν το βάλε κάτω ανεβαίνοντας τελικά την ράμπα του τερματισμού και παίρνοντας τον τίτλο.

_1013970

Ακόμα μια νίκη και έναν τίτλο για τον Σάββα Καπαγερίδη που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην SENIOR τερματίζοντας και πέμπτος στην γενική. Πίσω του οι Τζούμας, Πλίαχας και Οικονομίδης έδωσαν μάχη με τους Τζούμας και Πλίαχα να ανεβαίνουν στο δεύτερο και τρίτο σκαλί αντίστοιχα. Ο Μυτιλινιός χαμογελαστός αναβάτης τελικά τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

_1013720

Στην Ε-Spirit μοναχικός ήταν ο δρόμος του Αστέριου Σκέντου.

_1014017

Αποτελέσματα Εδώ. Τελική βαθμολογία πρωταθλήματος Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.