Ιδιαίτερα συναρπαστικός με απρόσμενη εξέλιξη αποδείχθηκε και ο τρίτος γύρος του AMSOIL Grand National Cross Country στο Sparta της Georgia.

34842_qag_9968

Στο Cannonball οι KAILUB K RUSSELL, THADDEUS DUVALL και RYAN SIPES έδειξαν από την αρχή ότι θα είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα δημιουργώντας γρήγορα μια διαφορά. Οι τρεις αναβάτες οδήγησαν μέχρι τον τρίτο γύρο μαζί όταν ο SIPES ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον τραυματισμένο του καρπό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μην θέλοντας να επιδεινώσει την κατάσταση του. Ο DUVALL έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις περνώντας μπροστά από τον RUSSELL αλλά μια πτώση λίγα μίλια πριν τον τερματισμό τον έβγαλε εκτός από την διεκδίκηση της νίκης. Ο RUSSELL κατάφερε να είναι ο τελικός νικητής με τον DUVALL να τερματίζει στην δεύτερη θέση χωρίς μπροστινό φτερό και number plait. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο STEWARD BAYLOR που κατάφερε να αναρριχηθεί σιγά σιγά στην κατάταξη μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι JORDAN ASHBURN, TREVOR BOLLINGER και JOSH STRANG.

Kailub Russell

Kailub Russell

Στην XC2 250 Pro ο JOSHUA TOTH που έγινε γνωστός μέσα από τις επιδόσεις του στα δυο τελευταία ISDE, μοιάζει ανίκητος την φετινή χρονιά. Τρίτη νίκη έχοντας το απόλυτο στην κατηγορία τερματίζοντας και έκτος στην γενική. Πίσω του τερμάτισαν οι MICHAEL WITKOWSKI και JESSE GROEMM.

Στην XC3 και στα δίχρονα της 125, ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Βρετανός JACK EDMONDSON τα πηγαίνει εξαιρετικά σε μια νέα πρόκληση για αυτόν, έχοντας τρία στα τρία και βρισκόμενος στην 14η θέση της γενικής βαθμολογίας.

Ο WALKER FOWLER συνέχισε το νικηφόρο του σερί στην XC1 Pro – ATV κατακτώντας την τρίτη του νίκη αν και οι JARROD M MCCLURE, CHRIS BORICH, BRYCEN NEAL και ADAM MCGILL έδειχναν αποφασισμένοι. Η διαφορά του FOWLER από τους MCCLURE, BORICH και NEAL ήταν μόλις 37 δευτερόλεπτα.

Επόμενος σταθμός του πρωταθλήματος το Steele Creek Campground στο Morganton στις 8-9 Απριλίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

XC1 Open Pro Event Results:
1.Kailub Russell (KTM)
2.Thad Duvall (HSQ)
3.Steward Baylor (KTM)
4.Jordan Ashburn (YAM)
5.Trevor Bollinger (HON)
6.Josh Strang (HSQ)
7.Ricky Russell (YAM)
8.Grant Baylor (HSQ)
9.Chris Bach (KTM)
10.Cory Buttrick (KTM)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
1.Kailub Russell (85)
2.Steward Baylor (72)
3.Thad Duvall (50)
4.Josh Toth (48)
5.Ricky Russell (43)
6.Chris Bach (38)
7.Trevor Bollinger (32)
8.Russell Bobbitt (31)
9.Grant Baylor (30)
10.Mike Witkowski (30)

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.