Μετά την αναβολή του αγώνα της Βέροιας, ο τρίτος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώθηκε από το Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Νέας Φώκιας, αφήνοντας ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες. Αν και ο καιρός ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια του Μ.Ο.Ν.Φ. δυστυχώς ο αριθμός των αναβατών ήταν μικρός με μόλις 25 αναβάτες να συμμετέχουν στον αγώνα.

Η επιλογή του Μ.Ο.Ν.Φ για την διαδρομή ήταν ιδανική για αναβάτες MOTOCROSS αλλά και ENDURO με τεχνικά κομμάτια σε μαλακές επιφάνειες χωρίς ιδιαίτερες δύσκολες. Oι ελάχιστοι αναβάτες motocross που συμμετείχαν στον αγώνα φάνηκε να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τους υπόλοιπους κάνοντας μια καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα του Λακκώματος, με απόλυτο κυρίαρχο του αγώνα τον Χάρη Σταθόπουλο που οδήγησε εκρηκτικά για 100 λεπτά έχοντας διάρκεια στην απόδοση του. Δεύτερος στην γενική και νικητής της expert ο Σωτήρης Παπάς, έφυγε πρώτος στην εκκίνηση αλλά στην συνέχεια προτίμησε να μην ρισκάρει. Τρίτος στην γενική ο Χρήστος Κυρτσούδης, βγήκε νικητής από τις μάχες που έδωσε με την έκπληξη του αγώνα που δεν ήταν άλλος από τον δεκατετράχρονο Γιώργο Καριώτη που έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα scrmble τερματίζοντας τελικά στην τέταρτη θέση.

Γιώργος Νταλιμπίρας Νικητής της κατηγορίας S1

Γιώργος Νταλιμπίρας Νικητής της κατηγορίας S1

Στην S1 ο Γιώργος Νταλιμπίρας έφυγε γρήγορα μπροστά και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από το Θοδωρή Γλυκογιάννη που τερμάτισε στην δεύτερη θέση, έχοντας μία κακή εκκίνηση. Τρίτος τερμάτισε ο Λευτέρης Γκλάβας ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στο βάθρο των νικών. Τέταρτος τερμάτισε ο Μάκης Τυροβούζης που έχασε πολύτιμο χρόνο καθώς έμεινε πίσω στην εκκίνηση χάνοντας την επαφή του με τους τρεις πρώτους. Πέμπτος τερμάτισε ο Παύλος Ψαράς που συμμετείχε παρά τον τραυματισμό, ενώ στην έκτη θέση ήταν ο Λάζαρος Ιωαννίδης που ξεκίνησε στην δεύτερη θέση αλλά έχασε αρκετές θέσεις έχοντας λανθασμένη τακτική.

Χάρης Σταθόπουλος Νικητής της κατηγορίας S2 και Πρώτος Γενικής

Χάρης Σταθόπουλος Νικητής της κατηγορίας S2 και Πρώτος Γενικής

Στην S2 ο Χάρης Σταθόπουλος ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης πήρε την νίκη χαρίζοντας άφθονο θέαμα. Δεύτερος τερμάτισε ο Χρήστος Κυρτσούδης που έδεσε με το νέο του όπλο, εκμεταλλευόμενος και την εγκατάλειψη του Ηλία Κωνσταντινούδη που μέχρι τον πέμπτο γύρο βρισκόταν στην δεύτερη θέση. Πίσω τους οι αδελφοί Μελετιάδη και ο Κώστας Τομπάζης από τον Ο.Φ.Μ. Γιαννιτσών έδωσαν μάχες για την τρίτη θέση με τον Χριστόφορο Μελετιάδη να τερματίζει τελικά τρίτος, αφήνοντας πίσω του τους Κώστα Τομπάζη και Αντώνη Μελετιάδη. Έκτος τερμάτισε ο Βαγγέλης Χατζηδημητρίου που έδωσε αρχικά μάχες αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις.

Σωτήρης Παπάς Νικητής της κατηγορίας Sexpert

Σωτήρης Παπάς Νικητής της κατηγορίας Sexpert

Στην EXPERT, οι Σωτήρης Παπάς και Γιώργος Καριώτης έκαναν μια πολύ καλή προπόνηση σε ένα ιδανικό τερέν. Μπορεί μεγάλα άλματα και mperm να μην υπήρχαν αλλά η διαδρομή είχε ταχύτητα και τεχνικές στροφές. Ο Σωτήρης Παπάς σαφώς πιο έμπειρος δεν πιέστηκε από τον νεαρό Καριώτη που τα πήγε εξαιρετικά στην πρώτη εξόρμηση του εκτός πίστας, κλέβοντας της εντυπώσεις. Τρίτος τερμάτισε ο Μανώλης Πασχαλίδης που στηρίζει όλες τις προσπάθειες των λεσχών της Βόρειας Ελλάδας με τέταρτο τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο που ταξίδεψε από την Πτολεμαΐδα και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 Άγγελος Χίνος Νικητής της κατηγορίας Ssenior

Άγγελος Χίνος Νικητής της κατηγορίας Ssenior

Στην SENIOR ο Άγγελος Χίνος ήταν ο ταχύτερος και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα παίρνοντας την νίκη. Δεύτερος τερμάτισε ο Άγγελος Παλατσίδης που έδειξε ότι έχει ταχύτητα στην πρώτη εμφάνιση του σε επίσημο αγώνα, ενώ τρίτος τερμάτισε ο πεισματάρης Βασίλης Κουλουμτούρης.

Αποτελέσματα Εδώ. Βαθμολογία πρωταθλήματος Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό: Εδώ.

Ν. Ζέλιος

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.