Ικανοποιητικός ήταν ο αριθμός συμμετοχών στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος νοτίου Ελλάδος που διεξήχθη μαζί με τον τελευταίο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Περαχώρα Λουτρακίου σε ένα πρωτάθλημα που σχεδόν όλα είχα κριθεί με την ES να είναι η μόνη ανοιχτή κατηγορία.

Ο Άρης Πιρλής την φετινή χρονιά αποφάσισε να μπει στο χώρο του Εnduro και δικαιώθηκε γρήγορα καθώς στον τρίτο του αγώνα στο θεσμό του νοτίου Ελλάδος κατάφερε να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος παίρνοντας την νίκη στην γενική και την E2. Πίσω του δόθηκε μάχη από τέσσερις έμπειρους αναβάτες με τους Δημήτρης Καρπούζη και Νίκο Τσεπέρκα να κατακτούν τις επόμενες δυο θέσεις της άτυπης γενικής και τις νίκες στην E1 και Ε3.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Άρης Πιρλής δήλωσε: «Συγχαρητήρια στη λέσχη του ΜΟ.ΛΠ. ένας πολύ καλός αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Περαχώρα Λουτρακίου, με άρτια οργάνωση και πάρα πολύ προσεγμένες ειδικές. Η απλή διαδρομή βραχώδες και σαθρή λόγο των μη βροχοπτώσεων που είχε ως αποτέλεσμα να κουράζει τους αναβάτες και να ανεβάσει το οδηγικό επίπεδο και την δυσκολία του αγώνα. Όσο για την επίδοση μου ήμουν καλά προετοιμασμένος εγώ και η μοτοσικλέτα μου, αν και η εμπειρία μου σε αγώνες Εnduro είναι μικρή, μόλις ο τρίτος μου αγώνας. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέκτησα την γενική κατάταξη του Ν. Ελλάδος. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να επαναλάβω την επίδοση μου αυτή και να είμαι ακόμη ταχύτερος και ανταγωνιστικός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μοτολέσχη Ξηλόκαστρου και στο VGR Team του Σταύρου Γεωργακόπουλου.»

Δημήτρης Καρπούζης

Δημήτρης Καρπούζης

Ο Δημήτρης Καρπούζης έκλεισε την χρονιά έχοντας το απόλυτο στην E1 κατακτώντας δίκαια τον τίτλο σε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση. Η απουσία του Μεσολογγίτη Στεργιανέλη έφερε τους Βασίλη Γερακίτη και Ταξιάρχη Καρπούζη να μάχονται για την δεύτερη θέση. Η αλλαγή μοτοσυκλέτας και κατηγορίας έφερε θετική αύρα στον Γερακίτη καταφέρνοντας να τερματίσεις στην δεύτερη θέση 2,5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον αναβάτη από την Σπερχειάδα. Πίσω τους τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος και Γιώργος Χιονίδης, ενώ άτυχος ήταν ο Αργύρης Τσουπέης που ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και έδειξε ότι θα ήταν μέσα στην μάχη του βάθρου.

Βάθρο κατηγορίας Ε2

Βάθρο κατηγορίας Ε2

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα υπόθεση της Μοτολέσχης Ξυλοκάστρου οι δυο πρώτες θέσεις στην E2. Πρώτη νίκη για τον πρωτάρη στο χώρο του Εnduro Άρη Πιρλή που ο ενθουσιασμός του και οι ταχύτατες ειδικές έδωσαν αέρα στον νεαρό αναβάτη. Ο Άρης Πιρλής έδειξε στον αγώνα τις Φλώρινας ότι βρίσκετε σε ανοδική πορεία, στο Λουτράκι κατάφερε να σπάσει το σερί του έμπειρου Χρήστου Θεοδοσόπουλου που τα τελευταία χρόνια ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Ο Θεοδοσόπουλος ήταν για ακόμη μια φορά ταχύτατος και με την δεύτερη θέση κατέκτησε ακόμη έναν τίτλο στην E2. Σταμέλος και Μπινιάρης είχαν την δική τους μάχη για την τρίτη θέση με τον Σταμέλο να εκμεταλλεύεται το κακό ξεκινάμε του Μπινιάρη. Οι Κωνσταντίνος Γκλιάτης και Ιωάννης Τριανταφιλίδης συμπλήρωσαν την εξάδα.  Άτυχος ο Λευτέρης Νέγρος που στην τελευταία ειδική έχασε περίπου έξι λεπτά.

Νίκος Τσεπέρκας

Νίκος Τσεπέρκας

Στην Ε3 ο Νίκος Τσεπέρκας πιστός για ακόμη μια φορά στην παλιά αγαπημένη, κλείδωσε το γκάζι και δικαιώθηκε στο τέλος του αγώνα παίρνοντας την νίκη. Ο Κωνσταντίνος Σεβαστάκης απείλησε σε όλο τον αγώνα τον Τσεπέρκα αλλά αρκέστηκε στην δεύτερη θέση. Η τρίτη θέση ήταν αρκετή για τον Βαγγέλη Ζαχαράτο για να κλειδώσει τον τίτλο στην κατηγορία. Ο Μιχάλης Τσίπας κατάφερε να επιβληθεί του Θεόδωρου Βουδούρη, ενώ στην έκτη θέση τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος.

Ναθαναήλ Κολεύρης

Ναθαναήλ Κολεύρης

Στην ES οι Ναθαναήλ Κολεύρης και Τέντυ Αντωνιάδης είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς πριν την εκκίνηση του αγώνα με τους δυο αναβάτες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Ο Κολεύρης μπήκε δυνατά στον αγώνα καθαρίζοντας νωρίς την υπόθεση τίτλου, καθώς ο Αντωνιάδης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Τελικός νικητής του αγώνα ο Κολεύρης με τον Φώτη Αλεξόπουλο να είναι η μόνη του απειλή. Για την τρίτη θέση οι Κοτσώνης και Αντωνιάδης είχαν τη δική τους μάχη με τον αναβάτη της ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η, να κατακτά την τρίτη θέση. Οι Νικόλαος Λέκκας και Αναστάσιος Σαράντης συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα.

Βάθρο κατηγορίας Ehobby

Βάθρο κατηγορίας Ehobby

Στην HOBBY ο Ευστράτιος Καλενδερης ήταν ο νικητής με τους Χρήστο Νικολόπουλο και Κωνσταντίνο Δέδερη να τερματίζουν στην δεύτερη και τρίτη θέση.

Βάθρο κατηγορίας Ej

Βάθρο κατηγορίας Ej

Ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης ήταν ο νικητής στην JUNIOR αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Θεόδωρο Ζαγκλάρα, ενώ στην Εxpert ο Αντώνης Μακαρωνάς εγκατέλειψε από τεχνικό πρόβλημα.

Η Ναταλία Κοκορεβα έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα καθώς βρέθηκε στην Ελλάδα από την Ρωσία για να οδηγήσει στο endurogreece και αποφάσισε να συμμετάσχει και στον αγώνα.

Αποτελέσματα του αγώνα Εδώ. Τελική βαθμολογία πρωταθλήματος Εδώ.

Φωτογραφικό υλικό Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.