Με 88 συμμετοχές θα διεξαχθεί αύριο ο τελευταίος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro που από ότι όλα δείχνουν θα είναι και ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος Νότιας Ελλάδας, καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τον τελευταίο αγώνα που προστέθηκε και θα προσμετρούσε μόνο στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας επιστρέφει στα γνώριμα μέρη της Περαχώρας που διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος Enduro Νότιας Ελλάδας. Αν και στις περισσότερες κατηγορίες φαίνεται η κατάσταση να έχει σταθεροποιηθεί και τους Καρπούζη, Θεοδοσόπουλο και Ζαχαράτο να έχουν ένα μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στις κύριες κατηγορίες, όλοι οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος θα είναι εκεί. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει στην ES, καθώς οι Θόδωρος Αντωνιάδης και Ναθαναήλ Κολεύρης ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με την νίκη στον αγώνα να χαρίζει και τον τίτλο. Μεγαλύτερη η απουσία του Δημήτρη Στεργιανέλη που έκανε μια πολύ καλή χρονιά.

Λίστα Συμμετοχών Νοτίου Ελλάδος:1 2 3 4

Για τον ειδικό κανονισμό του αγώνα Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.