Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης μετά την αναβολή του scramble στο Λαγκαδά διοργάνωσε τον τρίτο αγώνα του Περιφερειακού πρωταθλήματος scramble κεντρικής Μακεδονίας 2017.

start

Οι αναβάτες που συμμετείχαν μπορεί να ήταν μόνο 31 αλλά σε έναν αγώνα που οι αγωνιζόμενοι μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο δυο ημέρες καθώς το σύστημα άνοιξε την Πέμπτη το πρωί και έκλεισε την Παρασκευή τα μεσάνυχτα μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ικανοποιητικός. Το ρέμα της Γερακαρού είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τον Μ.Ο.Θ. αν και προσπάθησαν την φετινή χρονιά να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό που τελικά δεν υπήρξαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να είναι πραγματοποιήσιμο. Ο Σωτήρης Παπάς ήταν ο ταχύτερος κερδίζοντας την expert και την άτυπη γενική μπροστά από τους Daniel Benov και Κώστα Σαπαντζή που είχαν τον δεύτερο και τρίτο χρόνο της ημέρας.

mylwnas

Στην S1 οι τέσσερις από τους πέντε αγωνιζόμενους που συμμετείχαν πέρασαν από την πρώτη θέση, τελικός νικητής ο Βεροιώτης Στέλιος Μυλωνάς που μπήκε τελευταίος στην κεφαλή της κούρσας παίρνοντας και την νίκη, έχοντας τον πιο σταθερότερο ρυθμό από τους τέσσερις που τερμάτισαν. Ο Παύλος Ψαράς έδειχνε ικανός για την νίκη αλλά είχε μια άσχημη πτώση χωρίς τραυματισμό τερματίζοντας τελικά δεύτερος. Τρίτος ο Δημήτρης Μυλονόγλου που μετά τον ανεφοδιασμό του έχασε την επαφή με τους δυο πρώτους, ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Νίκος Μαλκουτσής που πίεσε αρκετά στην αρχή αλλά μετά τα μέσα κουράστηκε.

benov

Στην Σ2 ο Ανδρέας Κυρίτσης επέστρεψε στην χωμάτινη δράση μετά από απουσία δέκα και άνω χρόνων αλλά και δυο αναβάτες (Κουλουκάτσης, Benov) που έδιναν σκληρές μάχες στην Ε2 του βορείου το 2012-13, ήρθαν να προστεθούν στους πρωταγωνιστές τις κατηγορίας Τομπάζη, Τάμπα και Μελετιάδη. Ο Ανδρέας Κυρίτσης υπό την καθοδήγηση του Μανώλη Νανάκου άντεξε το πρώτο μισάωρο αποδεικνύοντας ότι ακόμα μπορεί, δίνοντας μάχες με τον είκοσι χρόνια νεότερο Daniel Benov. Ο Benov τελικά πήρε την νίκη χωρίς να έχει αντίπαλο από τα μισά του αγώνα και μετά καθώς η κούραση έφερε πολλά λάθη για τον Κυρίτση που τερμάτισε δεύτερος. Οι Κώστας Τομπάζης και Ανέστης Τάμπας τερμάτισαν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα αντιμετωπίζοντας προβλήματα. Ο αναβάτης από τα Γιαννιτσά με την εισαγωγή της εξάτμισης, ενώ ο Καστοριανός με τον επιλογέα ταχυτήτων. Πέμπτος ο Θωμας Γκούτζος που έκανε έναν αγώνα χωρίς υπερβολές ενώ έκτος τερμάτισε ο Αντώνης Μελετιάδης που και αυτός είχε την στιγμή του στον αγώνα χάνοντας θέσεις. Ο Λεωνίδας Κουλουκάτσης δεν κατάφερε να τερματίσει εγκαταλείποντας έξι γύρους πριν το τέλος.

petroy

Στην senior ο Μιχάλης Πέτρου πήρε μια νίκη στο τέλος, περνώντας τον Λάζαρο Ιωαννίδη που οδήγησε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η επιλογή του να βγάλει την μάσκα στους τελευταίους γύρους τον έβαλε σε μπελάδες χάνοντας την νίκη από το Θεσσαλονικιό που βρισκόταν πίσω του. Ο Άγγελος Χίνος επέστρεψε στους αγώνες μετά από μια μικρή αποχή αποδεικνύοντας ότι μπορεί να βρίσκετε μέσα στους πρωταγωνιστές αν και δεν κατάφερε να απειλήσει τους δυο πρώτους που ξεκίνησαν καλύτερα από αυτόν και χάθηκαν μέσα στην σκόνη. Ο Άγγελος Παλατσίδης σε συνθήκες που δεν του αρέσουν ιδιαίτερα, κατάφερε να περάσει αρχικά για λίγο και από την πρώτη θέση όταν έσβησε ο κινητήρας του Ιωαννίδης, αλλά σιγά σιγά έχασε έδαφος τερματίζοντας τελικά τέταρτος. Ο Νίκος Μανώλογλου είναι ένας ερασιτέχνης που στηρίζει όλους τους αγώνες της Βόρειας Ελλάδας χωρίς να κυνηγάει πρωτιές, κάνοντας πάντα αξιοπρεπείς εμφανίσεις, η πέμπτη θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τον δυναμικό αναβάτη από την Πέλλα καταφέρνοντας να βρίσκετε σε περίπου ίδιους ρυθμού με τον Παλατσίδη. Ο Ηλίας Αδαμίδης στηρίζει τους αγώνες και την προσπάθεια πολλών αγωνιζόμενων τα τελευταία χρόνια μη έχοντας χρόνο για προπονήσεις. Ο στόχος του επιτευχθεί με μια αξιοπρεπή εμφάνιση και μια έκτη θέση.

kalenderhs

Στην SB τα πράγματα ξεκαθάρισαν από την αρχή καθώς οι τρεις αναβάτες τερμάτισαν με την ίδια σειρά που ξεκίνησαν. Νικητής ο Στρατός Καλενδέρης από τα Γιαννιτσά έχοντας ένα καλό ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεύτερος ο ορεξάτος Χρήστος Ματσιατσιος, ενώ τρίτος τερμάτισε ο χαμογελαστός Βαγγέλης Τσάκαλος από την Χαλκιδική.

papas

Στην expert ο Παπας είχε όρεξη, αποδεικνύοντας ότι και σε πιο Enduro καταστάσεις μπορεί να γράψει χρόνους κερδίζοντας την κατηγορία αλλά και την γενική. Δεύτερος ο Κώστας Σαπαντζής που μετά από μια σειρά τραυματισμών έχει βρει την χρήση τομή να πηγαίνει γρήγορα και να φεύγει αγρατσούνιστος. Ο Χρήστος Κυρτσούδης σε γνώριμα λημέρια έκανε μια καλή προπόνηση ενόψει του τελευταίου αγώνα στο Λουτράκι τερματίζοντας μπροστά από το Χριστόφορο Μελετιάδη που ξεκίνησε καλά τον αγώνα αλλά είχε την στιγμή του πάλι, προσπαθώντας να τιθασεύσει την εκρηκτικότητα και τον παρορμητισμό του. Άτυχος ο νεαρός Γιώργος Καριώτης που βρισκόταν στις μάχες της τριάδας αλλά εγκατέλειψε από μηχανικό πρόβλημα δυο γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας.

Αποτελέσματα Εδώ. Βαθμολογίες πρωταθλήματος Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.