Μετά το τέλος του αγώνα ο αναβάτης της κατηγορίας Racing 125/250 Τάσος Αναστασιάδης μιλάει στο Εδώ μιλάμε μηχανοκίνητα για το διήμερο του αγώνα.
 2
Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, λόγω της ζέστης που επικρατούσε καθ’ όλο το διήμερο των αγώνων, κάτι που δυσκόλεψε την προσπάθεια όλων των αναβατών, καθώς και την δική μου.
Η πίστα είχε κάποια θέματα πρόσφυσης, που τα ένιωσαν σχεδόν όλοι οι  αναβάτες στην κατηγορία μου και όχι μόνο.
Ο ανταγωνισμός θα ήταν μεγάλος, αλλά μέσα στον αγώνα τα πράγματα άλλαξαν. Είχαμε εγκαταλείψεις, εξόδους που στέρησαν στους Λεφέβρ,  ΝτότσικαΠαπαπαύλου και  Σιφναίο τον τερματισμό.
Στον αγώνα ξεκίνησα στην 13η θέση και προσπαθώντας να κάνω μία καλή εκκίνηση, βρέθηκα κλείνοντας τον πρώτο γύρο, 2 θέσεις υψηλότερα.
Σύντομα βρέθηκα να έχω μία  μάχη με τον προπορευόμενο Σπύρο Καραγιάννη.
Με τις ανακατατάξεις και τις εγκαταλείψεις, βρεθήκαμε με τον Καραγιάννη να συναγωνιζόμαστε για την θέση, κάτι που δεν συνέβη, διότι ο Αντώνης Αβραμόπουλος επάξια κάλυψε την διαφορά που είχε μετά από την έξοδό του.
Έτσι, ο Αντώνης πήρε την θέση με 3.644 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Καραγιάννη και 5.525 από εμένα.
Πήρα την θέση και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.
 1
Η Honda RS 250 NF5 που οδηγώ στο φετινό πρωτάθλημα είναι μία φιλική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που σιγά σιγά αντιλαμβάνομαι τις αρετές της, καθώς μεταπήδησα από το πρωτάθλημα του 2013 που οδήγησα μία Honda RS 125 NF4.
 3
 Εύχομαι ότι καλύτερο στους συναθλητές μου και στον εαυτό μου για την συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.
Του Στέλιου Κανδήλα  edomilamemixanokinita.blogspot.gr
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.