Ανοιχτούς λογαριασμούς στις περισσότερες κατηγορίες έχει αφήσει η πρώτη μέρα του τρίτου γύρου του Πανελληνίου πρωταθλήματος motocross.

111

Δύο από τέσσερα σκέλη που διεξήχθησαν σήμερα κρίθηκαν στην γραμμή τερματισμού με τον Νίκο Κανελλόπουλο να τερματίζει μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον Σταύρο Βαγγελακάκη. Ενώ ο Βούλγαρος Martin Millev κατάφερε να επιβληθεί του Έλληνα πρωταθλητή Κωνσταντίνου Ντούζου. Ο Σταμάτης Δημολιάνης σε γνώριμα λημέρια πήρε την πρώτη του καρό σημαία, ενώ ο Αντώνης Σάγμαλης συνέχισε με νίκη στην ΜΧ-85.

Μεγάλο ενδιαφέρον και στις κατατακτήριες δοκιμές των δύο κύριων κατηγοριών με τον Ανάργυρο Τσαρνά να γράφει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας μπροστά από τον Παναγιώτη Κουζή, ενώ οι Παναγιώτης Παπίλας και ο Ανδρέας Ανδρέου βρέθηκαν για πρώτη φορά τόσο κοντά σε χρόνους με τον Γιάννη Τουρατζίδη που είχε και πάλι τον ταχύτερο χρόνο στην ΜΧ2.

yamaha toyratzidis

Αποτελέσματα κατατακτήριων ΜΧ1:mx1

Αποτελέσματα κατατακτήριων ΜΧ2:mx2

Αποτελέσματα 1ου Σκέλους ΜΧ85:mx851

Αποτελέσματα 1ου Σκέλους ΜΧ65:mx651

Αποτελέσματα 1ου Σκέλους ΜΧopen:open1

Αποτελέσματα 1ου Σκέλους ΜΧquad:quad

Αύριο αναμένονται μεγάλες μάχες σε όλες τις κατηγορίες, μείνετε συντονισμένοι…..

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.