Ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος βορείου Ελλάδος motocross διεξήχθη στην πίστα της Πτολεμαΐδας με επιστροφές, απουσίες, αλλά και με νέα πρόσωπα κάτω από τα παιχνίδια του καιρού.

Επιστροφή μετά από τον τραυματισμό στις Σέρρες για τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΩΣΤΑ αλλά και για τον έμπειρο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ(ΚΑΝΑΔΟ) ΔΗΜΗΤΡΗ μετά από τρία χρόνια. Πρώτη εμπλοκή με αγώνα motocross για τους, ΣΑΠΑΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που «διαπρέπουν σε αγώνες enduro και scramble αλλά και απουσίες πολλών αθλητών από τους γειτονικούς νομούς. Η τοπική λέσχη του A.M.Ο.Εορδαία με πολύ μεράκι και με την στήριξη της Δ.E.Η., αγώνα με τον αγώνα αποκτάει εμπειρία και βελτιώνει διαρκώς την πίστα.

Στην expert που διεξήχθη μαζί με την mx1 τελικός νικητής και στα δυο σκέλη ήταν ο ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που τον τελευταίο μήνα βρίσκεται on-fire με εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο πρώτο σκέλος δεν ξεκίνησε καλά και μπροστά βρέθηκε ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, μετά τα μέσα ο ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ βρήκε τον ρυθμό του και έφτασε τον Κατερινιώτη αναβάτη και εξαπέλυσε επίθεση. Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ πίσω του. Στην τρίτη θέση ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που υπέπεσε σε αρκετά λάθη και είχε πτώσεις. Στο δεύτερο σκέλος ο ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ έφυγε μπροστά και δεν απειλήθηκε καθώς ο δεύτερος ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είχε πάλι τις στιγμές του με τρίτο τον ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. Τέταρτος στην τελική ο ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ με δυο τέταρτες θέσεις και πέμπτος ο ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Τουρατζίδης Ιωάννης, νικητής της κατηγορίας expert

Τουρατζίδης Ιωάννης, νικητής της κατηγορίας expert

Στην MX1 στο πρώτο σκέλος ο ΤΣΙΑΓΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ μετά από μια πολύ καλή εκκίνηση χώθηκε μέσα στους αναβάτες της EXPERT και έκανε γρήγορα διαφορά από τους υπόλοιπους της κατηγορίας. Ο ΛΟΥΜΠΟΥΤΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ που ήταν δεύτερος δεν μπόρεσε να τον απειλήσει, ενώ πίσω τους στο πρώτο σκέλος ο ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με τον ΤΣΑΤΣΟ ΚΩΝ/ΝΟ έδιναν μάχη για την τρίτη θέση με νικητή τον Καβαλιώτη. Στo δεύτερο σκέλος ο ΛΟΥΜΠΟΥΤΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ σε μια πίστα που την ξέρει καλά μπήκε μπροστά από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν αναβάτη να αμφισβητήσει την νίκη του. Δεύτερος ο ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με τρίτο τον ΤΣΑΤΣΟ ΚΩΝ/ΝΟ. Στην γενική του αγώνα πρώτος ο ΛΟΥΜΠΟΥΤΣΚΟΣ, δεύτερος ο ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗΣ, τρίτος ο ΤΣΙΑΓΚΑΣ που στο δεύτερο σκέλος δεν τα πήγε πολύ καλά, τέταρτος ο ΤΣΑΤΣΟΣ με πέμπτο τον τοπικό ΤΖΙΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ(8-4) και έκτο τον ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ(6-5).

Λουμπουτσκός

Λουμπουτσκός Χρήστος, νικητής της κατηγορίας mx1

Στην ΜΧ2 το πρώτο σκέλος ήταν συναρπαστικό καθώς η νίκη κρίθηκε στο τελευταίο γύρο ανάμεσα στο ΡΑΔΟ-ΦΥΣΕΚΗ με νικητή τον ΡΑΔΟ ΑΝΕΣΤΗ. Στην εκκίνηση ο ΚΑΚΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ξεκίνησε δυνατά οδηγώντας τον αγώνα για δύο γύρους. Ο ΦΥΣΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ τον πέρασε και ήταν μπροστά σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα άλλα έμεινε από δυνάμεις στους τελευταίους γύρους. Ο ΡΑΔΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ που δεν έκανε καλή εκκίνηση έμπλεξε και βρέθηκε αρκετά πίσω από τον ΦΥΣΕΚΗ. Με επίθεση διάρκειας και με τον ΦΥΣΕΚΗ κουρασμένο ο ΡΑΔΟΣ είχε καλύψει την διαφορά που τους χώριζε, και στον τελευταίο γύρο οι δυο αναβάτες βρέθηκαν δίπλα δίπλα όπου και είχαν μια μικρή επαφή με τον ΦΥΣΕΚΗ να πέφτει, αν και σηκώθηκε γρήγορα δεν κατάφερε απειλήσει τον ΡΑΔΟ. Στο δεύτερο σκέλος η νίκη του ΡΑΔΟΥ ήταν πιο άνετη καθώς ο ΦΥΣΕΚΗΣ είχε πρόβλημα στην εκκίνηση και δεν κατάφερε να απειλήσει τον ΡΑΔΟ. Στην γενική τρίτος ήταν ο ΟΥΣΛΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ με δυο τρίτες θέσεις, τέταρτος ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(5-4), πέμπτος ο ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(4-5) και έκτος ο ΚΑΚΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ(6-8).

Ράδος Ανέστης νικητής της κατηγορίας mx2

Ράδος Ανέστης, νικητής της κατηγορίας mx2

Στην SENIOR ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ πρόσθεσε άλλες δυο νίκες έχοντας το απόλυτο φέτος στην κατηγορία. Δεύτερος ο θρύλος του enduro ΠΡΑΣΣΟΣ ΑΔΑΜΟΣ που αν και ξεκίνησε καλά και στα δυο σκέλη δεν κατάφερε να απειλήσει τον ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ. Τρίτος ο χαμογελαστός ΧΑΣΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ την εξάδα έκλεισαν οι ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(5-4), ΚΥΡΤΣΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(4-5) και ΚΟΥΚΑΡΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ(6-7).

Νίκος Μαργαρίτης, αήττητος και πρωτοπόρος της κατηγορίας senior

Νίκος Μαργαρίτης, αήττητος και πρωτοπόρος της κατηγορίας senior

Στην JUNIOR οι ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ και ΜΑΛΑΚΑΚΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ μοιράστηκαν τις νίκες με πρώτο στην γενική τον ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ και δεύτερο τον τοπικό αναβάτη. Τρίτος ο επίσης Πτολεμαίος ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, τέταρτος ο ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, πέμπτος ο ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και έκτη η κοπέλα της παρέας, ΚΟΥΚΑΡΑ ΟΥΡΑΝΙΑ.

δφησδφγ

Βογιατζής Άγγελος, νικητής της κατηγορίας junior

Στα ΜΙΝΙ, ONE MAN SHOW για τον ΣΑΓΜΑΛΗ ΑΝΤΩΝΗ, δεύτερος ο ΚΑΛΑΘΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ που ανεβάζει ρυθμούς, τρίτος ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, τεταρτος ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ που στο δεύτερο σκέλος είχε την στιγμή του και πέμπτη η επίσης κοπέλα της παρέας, ΜΑΝΔΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ που διάνυσε 500 χιλιόμετρα για να βρεθεί στην Πτολεμαΐδα.

Αποτελέσματα Εδώ

Ραντεβού για τον επόμενο αγώνα 28 Σεπτεμβρίου στην Εξοχή Πιερίας.

Φωτογραφικό Υλικό Mx exper & Mx1Mx2 , Mx seniorMx mini & Mx junior

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.