Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπήσει    στην πίστα moto cross  ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  όπου θα διεξαχθεί ο τρίτος  αγώνας του Πρωταθλήματος MOTO CROSS Ν. Ελλάδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκίνησαν και αναμένετε να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο εάν συνυπολογίσουμε ότι πλήθος αγωνιζόμενων προετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες στην πίστα του ΔΙΑΘΛΗΣΗ , ένας χώρος από τους καλύτερους που υπάρχουν στην ενδοχώρα , όπου διατηρείτε ολοχρονίς σε αρίστη κατάσταση για προπόνηση αλλά και αγώνες.

Οι συμμετοχές άνοιξαν και θα κλείσουν την Πέμπτη το βράδυ ,και οι εκπρόθεσμες την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου όπου πέρα από τους πρωταγωνιστές του θεσμού, θα αγωνισθούν και αθλητές που δεν είχαν λάβει μέρος στους προηγουμένους αγώνες ,αλλά θα συμμετέχουν και πολλοί τοπικοί αναβάτες , και ευελπιστούμε ότι ο αριθμός των συμμετοχών θα φτάσει σε τριψήφιο αριθμό αντίστοιχα με τον περσινό αγώνα όπου είχαν λάβει μέρος 107 αθλητές.

Έντονη θα είναι και η παρουσία των αθλητών του Σωματείου όπου οι Μούρκος και Χάλας που πρωταγωνιστούν στην ΜΧ1 ,Κονδιλόπουλος στην OPEN, Μητρόπουλος  στην SENIOR, Ταμβάκος στην ΜΧ65 ,και οι Αλεξόπουλος, Τσορόνης, Αποστολάτος,Ασημακόπουλος, Λιβέρης Κάτσάνης, και οι μικροί Τεφάνης και Μάρκος ίσως και κάποιοι ακόμα που μετά τον δεύτερο αγώνα έχουν φέρει το ΔΙΑΘΛΗΣΗ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του θεσμού.

Με τον καιρό σύμμαχο (σύμφωνα με τις προβλέψεις με της ΕΜΥ )  αναμένεται η αδρεναλίνη να ανέβει στα ύψη και αθλητές  οργάνωση και θεατές να απολαύσουν  έναν θαυμάσιο αγώνα ,που είναι το ζητούμενο, και το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας  από καιρό προετοιμάζει τις βελτιώσεις και διαφοροποιήσεις του τερέν, άλλα και των χώρων υποδομών του χώρου προς τέρψιν αθλητών και θεατών.
Η παρουσία όλων των φίλων του μηχανοκινήτου αθλητισμού (και όχι μόνο) θεωρείται αναγκαία για να μπορέσει να συνεχιστεί μια μεγάλη προσπάθεια όπου πέρα από έναν χώρο άθλησης , υπάρχουν και πολλά άλλα οφέλη για τον τόπο μας.
Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.