Ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος motocross βορείου Ελλάδος για το 2017 μετά απο αναβολές και αρκετά προβλήματα θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στην πίστα των Γιαννιτσών, με τις συμμετοχές να φτάνουν έως τώρα τις 52.

Μετ’ Εμποδίων και μετά από αρκετές αναβολές το πρωτάθλημα motocross Βορείου Ελλάδος φτάνει μάλλον στο τέλος του αυτή την Κυριακή στην πίστα Ταλαμπά των Γιαννιτσών. Παρά τις δυσκολίες και τις αρκετές αναβολές αρκετοί αγωνιζόμενοι στηρίζουν τον ιστορικό θεσμό με τον αριθμό να κρίνετε ικανοποιητικός.

Ανάμεσα στους Βορειοελλαδίτες πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος θα υπάρχουν οι Ανδρεάς Ανδρέου, Νίκος Κανελόπουλος και Δημήτρης Γανωτής πού ταξιδεύουν από την Νότια Ελλάδα έχοντας σαν σκοπό να κλείσουν την χρονιά με ακόμα έναν αγώνα σε μια πίστα που την επόμενη χρόνια θα φιλοξενήσει πιθανότατα πρωταθληματικό αγώνα.

Η Εxpert αναμένεται να δώσει το υψηλότερο θέαμα με μερικούς από τους κορυφαίους αναβάτες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Γ. Τουρατζίδης, Ν. Λυρίου, Α. Γεωργαντάς, Δ. Μπαξεβάνης, Σ. Φυσέκης και Β. Πακαταρίδης ίσως χρειαστεί να δώσουν μάχες με την νέα φιλόδοξη γενιά των Βουλγάρων αναβατών.

Βασιλειάδης και Κανάκης έχουν μεγάλο πλεονέκτημα στην Οpen και mx85.

Στην Mx2 ο πρωτοπόρος Αντώνης Σάγμαλης θα δώσει μάχη με τον Παπά έχοντας τον Καριώτη έτοιμο να εκμεταλλευθεί τυχόν απώλειες, ενώ Τσάτσος και Γρηγοριάδης έχουν τον πρώτο λόγο στην ΜΧ1 με τον Κατερινιώτη να έχει ελπίδες τίτλου. Στις απουσίες του αγώνα ο Σταύρος Τσιάγγας που ήταν ο νικητής στους προηγούμενους δύο αγώνες στην ΜΧ1.

Στην junior η ατυχία του Βαγγελακάκη στον προηγούμενο αγώνα, έφερε απειλητικά κοντά του την Δέσποινα Μανδάνη που έγραψε ιστορία στον προηγούμενο αγώνα κατακτώντας την νίκη. Τέσσερις βαθμούς χωρίζουν τους δύο πρώτους της κατηγορίας με την μάχη να μην συγχωρεί λάθη .

Δείτε παρακάτω την λίστα συμμετοχών αναλυτικά.

1 2 3 4

Για τον ειδικό κανονισμό του αγώνα και το πρόγραμμα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.