Στο Düzce – Kaynaşlı θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος Extreme Enduro ανατολικής Ευρώπης μαζί με το Τουρκικό Εθνικό Πρωτάθλημα Enduro στις 24-25 Οκτωβρίου 2015 από την Τουρκική Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας.

Αθλητές από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Μολδαβία, την Ελλάδα, την Αλβανία, το Ιράν, το Μαυροβούνιο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αναμένεται να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, ο πρώτος γύρος των οποίων διοργανώθηκε στη Ρουμανία και ο δεύτερος στην Ελλάδα.

Μετά τον αγώνα που θα διοργανωθεί το Kaynaşlı (Darıyeri Hasanbey Village) στην κατηγορία Pro, στον πρώτο αναβάτη θα δοθούν 2.000€, στο δεύτερο και τον τρίτο 1.500€ και 1.000€. Στην Expert 1.500€ στον πρώτο, 1.000€ στο δεύτερο και στον τρίτο 750€. Στον πρώτο της κατηγορίας Hobby θα απονεμηθούν 1.000€, στο δεύτερο και τον τρίτο 750€ και 500€. Τα βραβεία παρέχονται από το Anlaş Anadolu Lastik Sanayi Ticaret A.Ş. ve.

Όλοι οι αναβάτες είναι ευπρόσδεκτοι! Πρέπει να έχουν έγκυρη άδεια από την εθνική ομοσπονδία τους. FIM IMN No: 490/56, FIM Ευρώπης ΕΜΝ αριθ: 30/246.

Συμπληρωματικός Κανονισμός εδώ.

Σημείωση: ΔΕΝ υπάρχει κόστος συμμετοχής, και όλοι οι αναβάτες θα λάβουν στήριξη των 60 ευρώ για τα έξοδα ταξιδίου.

Εγγραφή Εδώ.

Υπεύθυνος επικοινωνίας:Sinan Eker mobile: +905427385664

kaynasliprize

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.