Δυνατές μάχες είχαμε σε όλες τις κατηγορίες του πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδος.

Πρωταγωνιστές οι αναβάτες της E2 με τον ΝΙΚΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να είναι ο ταχύτερος και να οδηγεί την κατάταξη από την πρώτη ειδική έχοντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς χρόνους που θα μπορούσαν να τον βάλουν μέσα στην πρώτη εξάδα της Ε2 στο πανελλήνιο. Οι ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΑΜΑΤΙΑΛΗΣ είχαν την δίκη τους μάχη για την δεύτερη θέση της κατηγορίας με τον ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟ να είναι δεύτερος, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι ΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΣ, ∆ΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΤΣΕΠΕΡΚΑΣ ΝΙΚΟΣ.

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν ο ∆ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ που στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχε στο πρωτάθλημα νοτίου. Η απόφαση του να βγει εκτός αγώνα και να βοηθήσει τον συναθλητή ΜΠΕΛΙΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που είχε χτυπήσει στην απλή διαδρομή πριν την δεύτερη ειδική δείχνει το ήθος και το δρόμο σε νεότερους για το πως πραγματικά πρέπει να αντιμετωπίζουν τους αγώνες.

Δεύτερη νίκη στην Ε1 για τον ∆ΙΑΛΙΑΤΣΗ ΙΩΑΝΝΗ που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο στην κατηγορία. Τα ακραία τερέν του πάνε, και μετά την πρώτη θέση στον λασπωμένο Ωρωπό ήρθε η δεύτερη προσωπική του νίκη, αυτή την φορά μέσα στις βραχώδεις επιφάνειες της Καρυάς. Το καλύτερο του αποτέλεσμα σε αγώνα Εnduro έφερε στην Αργολίδα ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που αποφάσισε την τελευταία στιγμή να συμμετάσχει στον αγώνα. Η διαφορά που τους χώριζε από τον ∆ΙΑΛΙΑΤΣΗ ήταν μικρή και αν o ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ είχε λίγο μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο θα μπορούσε να πάρει άξια την νίκη καθώς έχασε στο ίδιο σημείο της Enduro χρόνο και στις τρεις ειδικές. Τον ασφαλή δρόμο προτίμησε να ακολουθήσει ο ΚΟΛΕΥΡΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ και να μην ρισκάρει πτώση και κάποιον ενδεχόμενο τραυματισμό γνωρίζοντας ότι μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή στους επόμενους δυο αγώνες μένοντας στην τρίτη θέση. Κοντά του σε χρόνους και ο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ενώ ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ήταν ο πέμπτος της κατηγορίας. Άτυχος ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στην πρώτη ειδική.

Ο ξέφρενος ρυθμός του ΝΙΚΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στις δυο πρώτες ειδικές ήταν αρκετός να του δώσει μία άνετη νίκη στην Ε2 καθώς στην συνέχεια συντήρησε την διάφορα του από τους ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟ και ΣΑΜΑΤΙΑΛΗ μειώνοντας τις απώλειες του προηγούμενου αγώνα. Ο πρωτοπόρος της κατάταξης ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ανέβασε ρυθμό στα μέσα του αγώνα και κατάφερε να πάρει στην τελευταία ειδική την δεύτερη θέση από τον εκρηκτικό ΣΑΜΑΤΙΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ που αυτή την φορά απέφυγε τις υπερβολές αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον έμπειρο Ξυλοκαστρίτη. Πίσω τους ο ∆ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ δεν κατάφερε να τους απειλήσει καθώς η διαφορά τους άνοιξε γρήγορα όμως δεν πιέστηκε και από τους ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΘΕΟ∆ΩΡΟ και ΓΚΛΙΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ που συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα. Άτυχοι της κατηγορίας ο ΦΛΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που αναγκάστηκε γρήγορα να εγκαταλείψει καθώς και ο ΚΟΝΙ∆ΗΣ ΜΙΝΩΣ που διεκδικούσε μια θέση στην πρώτη εξάδα.

Δυνατή μονομαχία για τους ΤΣΕΠΕΡΚΑ ΝΙΚΟ και ΡΟΥΣΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ στην Ε3 με λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο να τους χωρίζει στο τέλος του αγώνα. Τέσσερις φορές άλλαξε χέρια η πρώτη θέση και όλα κρίθηκαν στην τελευταία ειδική. Τελικά ταχύτερος στην τελευταία ειδική ήταν ο αναβάτης από την Ικαρία κατακτώντας μία οριακή νίκη. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ΣΑΜΑΤΙΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ έχοντας σταθερή παρουσία σε όλο τον αγώνα, αφήνοντας τέταρτο τον ΜΑΝΤΖΩΡΟ ΣΤΑΥΡΟ που στην δεύτερη και τρίτη ειδική αντιμετώπισε μικροπροβλήματα. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ∆ΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ παρά το μέτριο του ξεκίνημα προσπάθησε αλλά τελικά δεν κατάφερε να απειλήσει τον ΜΑΝΤΖΩΡΟ τερματίζοντας τελικά πέμπτος, ενώ ο ΜΕΞΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην τελευταία ειδική εκμεταλλευόμενος και τα προβλήματα του ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ πήρε την έκτη θέση.

Ακόμα μια συναρπαστική μάχη για την ES. Ο ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ήταν ο ταχύτερος της πρώτης ειδικής άλλα εγκατάλειψε λίγο αργότερα. Η κατηγορία μπορεί να έχασε έναν από τους πρωταγωνιστές της, αλλά οι ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΕΡΑΚΙΤΗΣ είχαν μία δυνατή μάχη μέχρι την τελευταία ειδική. Ο ΓΕΡΑΚΙΤΗΣ δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και πίεσε πολύ στις επόμενες τρεις ειδικές μέχρι να βρεθεί μπροστά από τον ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ. Στο τελευταίο πέρασμα της ειδικής ο Σπαρτιάτης κατέβασε αρκετά τον προσωπικό του χρόνο και κατάφερε να πάρει την δεύτερη φετινή του νίκη αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον ΓΕΡΑΚΙΤΗ. Ανταγωνιστικούς χρόνους είχε όλη την ήμερα και ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ που τερμάτισε στην τρίτη θέση ενώ για την μάχη της τέταρτης θέσης τελικά επικράτησε ο ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ αφήνοντας πίσω του τους ΛΕΚΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟ και ΑΝΤΩΝΙΑ∆Η ΘΕΟ∆ΩΡΟ.

Δυο καλοί χρόνοι στην ειδική Enduro αρκούσαν στον ΓΚΟΓΚΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟ να πάρει την νίκη στην ΗΟΒΒΥ μπροστά από τους ΚΟΛΛΑΡΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ και ΝΙΚΙΤΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ που ανέβηκαν στο δεύτερο και τρίτο σκαλί του βάθρου. Άτυχος ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ που στην πρώτη ειδική έχασε τρία λεπτά και βγήκε εκτός από τον κυνήγι των θέσεων του βάθρου.

Μοναχικός ο αγώνας του ∆ΕΛΗ ΑΝ∆ΡΕΑ που ήταν ο μόνος αναβάτης της κατηγορίας ΕΝ, αλλά βοήθησε τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Διαφορετικός ο προσανατολισμός των ΠΟΥΛΟΥ και ΜΑΚΑΡΩΝΑ στο αγώνα. Ο τοπικός ΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΟΣ που τα τελευταία χρονιά εδρεύει και εργάζεται στα Γιάννενα ήταν ταχύτατος με νέα ομάδα και χωρίς να έχει άγχος για βαθμούς έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση της άτυπης γενικής. Τρόπος φυγής τα τελευταία χρονιά οι αγώνες για τον Βεροιώτη ΜΑΚΑΡΩΝΑ ΑΝΤΩΝΗ που οπότε έχει χρόνο από την πλούσια επιχειρηματική του δραστηριότητά μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε αγώνα.

Ακόμα μία νίκη και κάλους χρόνους για τον νεαρό ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ που σίγουρα ο αγώνας στην Καρυά ήταν ένα καλό τεστ σε πιο σκληρές συνθήκες. Πάρα τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην πρώτη ειδική ο ΜΙΧΑΗΛΙ∆ΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ βρήκε λύση και κατάφερε να είναι δεύτερος. Τέσσερα δευτερόλεπτα χώριζαν τους ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ και ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ στο τέλος αν και η πορεία τους στον αγώνα ήταν τελείως διαφορετική. Τα περίπου τρία λεπτά που έχασε στην τελευταία ειδική ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τον έριξαν στην τρίτη θέση, ενώ τα περάσματα του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΣΕΙ∆ΩΝΑ ήταν σαφώς πιο προσεκτικά καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει. Πέμπτος τερμάτισε ο ΝΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.