Ο τρίτος  αγώνας επάθλου Β.Α.ΑΙΓΑΙΟΥ scrable διοργανώθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου από την Ε.ΔΙ.Λ στον φανταστικό χώρο κομμένο βουνό αεροδρομίου Μυτιλήνης. Οι αγωνιζόμενοι που έλαβαν μέρος και οι θεατές απόλαυσαν έναν φανταστικό αγώνα από όλες τις απόψεις.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι βροχές των προηγούμενων ημερών σε συνδυασμό με το πολύ καλό χώμα και την ηλιοφάνεια της Κυριακής, έδωσαν σε αγωνιζόμενους απίστευτη οδηγική απόλαυση και στους θεατές πολύ όμορφο θέαμα. Η διαδρομή ήταν περίπου 4,5 χιλιόμετρα με αρκετές  ανηφόρες, κατηφόρες, ανάποδες κλήσεις και κατά γενική ομολογία μια από τις καλύτερες που έχουν σχεδιαστεί.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι τις Ε.ΔΙ.Λ και τα στελέχη του αγώνα με πολύ ζήλο και μεράκι έδωσαν την ψυχή τους και κατάφεραν να εισπράξουν από όλους τους αγωνιζόμενους και τους θεατές τη φράση ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Η Ε.ΔΙ.Λ δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτό που αγαπά και δηλώνει, ότι είμαστε εδώ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ  κ ΗΘΟΣ και ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλες διοργανώσεις.
Οφείλουμε πολλά ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους αυτούς που μας βοήθησαν αλλά και σε αυτούς που μας πείσμωσαν και μας έκαναν ακόμα καλύτερους.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα είχαμε:
Στην κατηγορία  S1 την επικράτηση του Γιάννη Χασάπη που παρόλο στα μισά του αγώνα έμεινε πίσω ένα ολόκληρο γύρο με πρόβλημα στο πίσω τροχό από τον πρώτο εκείνης τις στιγμής Στάθη Κουτλη κατάφερε με το πείσμα του και τον τσαμπουκά του να καλύψει την διαφορά και να πάρει την πρώτη θέση με δεύτερο τον Στάθη Κουτλη που συνεχώς δείχνει την ανοδική του πορεία του και τρίτο τον Ευάγγελο Γονιδελλη.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στην κατηγορία S2 την πρώτη θέση πήρε ο Απόστολος ΖΒΙΝτερικος  την δεύτερη θέση  ο Μιχάλης  Κοπανος  και την τρίτη θέση τον Λευτέρης Τιτιρεκης.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στην κατηγορία  SB την πρώτη θέση πήρε ο Απόστολος Μυρογιαννης παρόλο την ταλαιπωρία και την κούραση από το στήσιμο του αγώνα  την δεύτερη θέση ο Στράτος Μυρογιαννης μεγάλη εκπλήξει του αγώνα παρόλο που εδώ και τέσσερα χρόνια δεν ασχολείτο καθόλου έστειλε το το μήνυμα ότι είναι εδώ και την τρίτη θέση πήρε ο Ιορδανής Σταματακης.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα τελικά αποτελέσματα και η βαθμολογία του επάθλου θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.