Εξερευνώντας την άγνωστη Αττική

Φωτογραφικής εξερευνήσεως συνέχεια λοιπόν, με το 3ο Trail Ride να προσπαθεί να αναδείξει την ομορφιά της άγνωστης Αττική γης! Όμορφα μέρη, τοπία μαγικά, τόσο κοντά που φαντάζουν μακρινά, περιμένουν να τα επισκεφτούμε και να τα αποθανατίσουμε!

Η διαδρομή της 29ης Μαρτίου, θα κατευθυνθεί προς την βορειοδυτική Αττική, και θα έχει μήκος 120 χωμάτινα χιλιόμετρα, με αρκετές παρακάμψεις στις λίγες δυσκολίες. Στόχος όλων μας, να ολοκληρώσουμε την διαδρομή, ή τουλάχιστον να κάνουμε όσο πιο μεγάλο κομμάτι μπορούμε!

Στον τερματισμό στο Κρυονέρι θα βραβευθούν οι σημαντικότερες και πιο ιδιαίτερες παρουσίες, οι μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, η πιο παλιά, οι Rookies, οι πιο χαμένοι, οι πιο λερωμένοι, καθώς βέβαια και οι καλύτερες φωτογραφίες από τους συμμμετέχοντες!

Η πλοήγηση μπορεί να γίνει με RoadBook ή με GPS, αλλά και με καλή… παρέα! Και φυσικά μπορούν να συμμετέχουν όλων των ειδών οι μοτοσυκλέτες που διαθέτουν στοιχειωδώς χωμάτινα ελαστικά, Γουρούνες – Quad / ATV, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα σε μια επιλεγμένη μικρότερη αγωνιστική διαδρομή στα πέριξ του Κρυονερίου.

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 10€ για τα ποδήλατα – για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ Φυσικά θα κληρωθούν και δώρα από τους χορηγούς μας! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα AJP Enduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!

Τα Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Δηλώσεις συμμετοχών: moto quad | 4×4 | bike

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

3TR1s

3TR2s

3TR3s

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.