enduro bereiaΔελτίο τύπου ΛΕ.ΜΟ.Β

Ο 3ος αγώνας Πανελληνίου πρωταθλήματος και ο 2ος αγώνας Βορείου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια στις 26-27 Απριλίου 2014 σε ένα ανοιξιάτικο τοπίο, θα γίνει στον ορεινό όγκο του Βερμίου σε συνεργασία με την Αθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ), το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και τον Δήμο Βέροιας. Το αγαπημένο – καθιερωμένο πλέον βουνό των endur(άδων) θα φιλοξενήσει την παρέα μας για μια ακόμη φορά με αφετηρία και κέντρο του αγώνα στην πλατεία Ωρολογίου. Με αρωγό των Δήμο Βέροιας, θα εκδράμουμε σε 2 διαφορετικούς αγώνες: Πανελλήνιο πρωτάθλημα και Βορείου Ελλάδος endurο.

Mια διαδρομή Εnduro μήκους 194 km για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και 137 km για τον Βορείου Ελλάδος με αρκετά μονοπάτια, δύσκολα και θεαματικά περάσματα, όπου θα συμμετέχουν αγωνιζόμενοι σε 10 κατηγορίες Enduro.

Δύο ειδικές διαδρομές η πρώτη στην πίστα τύπου motocross στον Τριπόταμο (09:20 περίπου θα φτάσει ο πρώτος αναβάτης) και η δεύτερη τυπου endurο cross στην Κουμαριά (10:20 περίπου θα φτάσει ο πρώτος αναβάτης).

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στον πρώτο φετινό μας αγώνα, με καινούργια πράγματα και εφαρμογές, εκπλήξεις, διαδρομές, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας στη χώρα μας!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ για τους ΘΕΑΤΕΣ

H Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Βέροιας υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΑΜΟΤΟΕ και με την βοήθεια του ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας συνδιοργανώνει την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 αγώνα ΕNDURO στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας, ο οποίος προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2014 και στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδας.

Ο Αγώνας διεξάγεται κυρίως σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους αλλά και δασικά μονοπάτια με έντονες εδαφικές εναλλαγές και ποικιλόμορφη σύσταση τερέν.

Η εκκίνηση, ο τερματισμός, το Ρark ferme, ο τεχνικός έλεγχος και η απονομή του αγώνα ENDURO θα γίνει την ίδια μέρα στο χώρο της Πλατείας Ωρολογίου στις 18:00. Οχήματα ομάδων, τέντες εταιρειών κ.λπ. θα στηθούν & θα λειτουργήσουν στο σημείο που θα τους υποδείξει η ΛΕ.ΜΟ.Β το Σάββατο 21 Απριλίου το πρωί, ενώ ο αγώνας θα εκκινήσει & θα τερματίσει εμπρός από την Πλατεία Ωρολογίου. Η διαδρομή του αγώνα είναι σχήματος 9-, συνολικού μήκους 194 χλμ για το Πρωτάθλημα και 137 χλμ για το Κύπελλο, ο κύκλος του αγώνα θα γίνει 3 και 2 φορές αντίστοιχα, περιέχει 7 και 5 αντίστοιχα ειδικές διαδρομές.

Η πρώτη ειδική τύπου motocross μήκους 4 χλμ βρίσκεται στο χωριό Τριποτάμου και προσεγγίζεται απ τους θεατές ακολουθώντας το δρόμο από Βέροια προς Σελι επάνω στον κεντρικό δρόμο και αριστερά μας στα 8χλμ. Από την Βέροια Και η δεύτερη ειδική τύπου endurο cross μήκους 10 χλμ βρίσκεται στον δρόμο από Βέροια προς Σελι έπη του κεντρικού δρόμου και αριστερά μας . Η ΛΕ. ΜΟ Β. και τα μέλη της φροντίζουν για την άψογη διοργάνωση του όλου εγχειρήματος με την βοήθεια των επαγγελματιών του χώρου και της πόλης, τού Δήμου Βέροιας και ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στον αγώνα.. Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν και η ΛΕ.ΜΟ.Β. σας προσκαλεί όλους στην πόλη μας για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.