Ο Μοε 2011 διοργανώνει την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 το 3ο Φιλικό. Η διαδρομή θα είναι 75χιλ περίπου. To 95% θα είναι μονοπάτια, με μικρά τμήματα δασικών δρόμων 5%. Ο βαθμός δυσκολίας είναι σχετικός. Η διαδρομή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και hard enduro. Καλό θα είναι, να τρέχετε με παρέα και απαραίτητα με κινητό τηλέφωνο.

Εγγραφές: Οι εγγραφές θα γίνονται στο χώρο της εκκίνησης, στο πεζόδρομο της Έδεσσας. Το κόστος συμμετοχής είναι 15€.

Εκκίνηση: Η εκκίνηση θα δοθεί από τον πεζόδρομο της Έδεσσας στις 10:00 το πρωί την Κυριακής 17 Μαΐου 2015. Υπάρχει χώρος πάρκινγκ. Ο πεζόδρομος βρίσκεται στο κέντρο της Έδεσσας. Ο ανεφοδιασμός είναι υποχρεωτικός και θα γίνει στη μέση της διαδρομής, περίπου. Οι αναβάτες που θα κάνουν ανεφοδιασμό θα πρέπει να παραδώσουν τα κάνιστρά τους στην διοργάνωση, μέχρι τις 10:00 το πρωί.

Διαδρομή: Η διαδρομή θα κινείται σε κλειστά μονοπάτια γύρω από την Έδεσσα. Θα υπάρχουν αναβάτες του συλλόγου που θα κινούνται μέσα στην διαδρομή για τυχόν βοήθεια. Θα υπάρχει και σκούπα.

Στο τέλος του αγώνα θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:Νικος 6977740973 Γιώργος 6979447725 Άκης 6978265675 Λάμπρος 6986698453.

3o filiko edessa

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.