Ο Ολλανδός Jeffrey Herlings ήταν για ακόμα μια φορά ο απόλυτος κυρίαρχος παίρνοντας 3 νίκες στο VALENCE-ΜΧ που έκλεισε τον κύκλο των διεθνών αναμετρήσεων προετοιμασίας για τους αναβάτες του MXGP.

Herlings jeffrey

O Jeffrey Herlings δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στα δυο σκέλη της MX2 και περίμενε την ώρα του μεγάλου τελικού για να δει αν μπορεί να τα καταφέρει για δεύτερη φορά να υπόταξει τους αναβάτες της ΜΧ1. Πίσω του οι Jeremy Seewer και Max Anstie εναλλάχθηκαν στην δεύτερη και τρίτη θέση με τον Anstie να τερματίζει δεύτερος στην τελική.

Στην ΜΧ1 ο Clement Desalle μετά από μάχες πήρε δυο νίκες καταφέρνοντας να επιβληθεί των Shaun Simpson και Kevin Strijbos που βρέθηκαν πολύ κοντά του στα δυο σκέλη.

O τελικός ξεκίνησε πολύ δυνατά με τους Simpson και Desalle να δίνουν μάχες για την πρώτη θέση. Στον πέμπτο γύρο ο Βέλγος πίεζε παρά πολύ θέλοντας να κάνει το τρία στα τρία αλλά σε ένα άλμα ένας κακός υπολογισμός τον έβγαλε εκτός αγώνα και πιθανότατα και εκτός από την πρεμιέρα του MXGP καθώς ο τραυματισμός φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρός. O Simpson κατάφερε να είναι πρωτοπόρος μέχρι δυο γύρους πριν το τερματισμό κρατώντας πίσω του τον Herlings που τελικά ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού παίρνοντας την νίκη τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Βρετανό. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Strijbos.

Αποτελέσματα:
MX1 1ος ΑΓΩΝΑΣ
Desalle
Strijbos
Simpson
Townley
Karro
Ullrich
Aranda
Potisek
De Dycker
Boog

MX1 2ος ΑΓΩΝΑΣ
Desalle
Simpson
Strijbos
Townley
Potisek
De Dycker
Aranda
Boog
Karro
Teillet

MX2 1ος ΑΓΩΝΑΣ
Herlings
Seewer
Anstie
Tonkov
Paturel
Pootjes
Vaessen
Reneux
Mewse
Houzet

MX2 2ος ΑΓΩΝΑΣ
Herlings
Anstie
Seewer
Pootjes
Renaux
Tonkov
Paturel
Vaessen
Mewse

12745686_541259366035974_2374887455866248041_n

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.