Ο Cody Webb επέστρεψε στο 3ο KLiM King of the Motos μετά την περσινή του απουσία παίρνοντας την νίκη.

extreme

Το King of the Motos είναι η ακραία εκδοχή των αγώνων enduro στις Ηνωμένες Πολιτείες και διεξάγετε στο Johnson Valley της Καλιφόρνιας. Η σχεδίαση του φετινού αγώνας ήταν μικρότερη αλλά με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας δίνοντας στους θεατές την δυνατότητα να παρακολουθήσουν περισσότερα περάσματα καθώς οι πρώτοι οχτώ αναβάτες ολοκλήρωσαν εφτά γύρους.

Ο αναβάτης της ΚΤΜ μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο SUPERENDURO απέδειξε ότι παραμένει κυρίαρχος στις Η.Π.Α. και στους αγώνες εκτός σάλας, καθώς με σταθερό ρυθμό κατάφερε να αποσπαστεί από τους Taylor Robert, Colton Haaker, Cory Graffunder και Kyle Redmond που έδωσαν μάχες για τις άλλες δυο θέσεις του βάθρου.

Στο δεύτερο σκαλί ανέβηκε τελικά ο Taylor Robert που ήταν ο μόνος από τους πρώτους πέντε που δεν κατάγεται από την πολιτεία της Καλιφόρνια ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο περσινός νικητής Colton Haaker.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.