Το SachsenArena της Riesa είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον δεύτερο γύρο της σειράς του παγκόσμιου πρωταθλήματος SUPERENDURO με όλους τους πρωταγωνιστές να δηλώνουν παρόν.

superenduro

Ο πρώτος αγώνας στην Πολωνία έφερε στην κορυφή της κατηγορίας PRESTIGE τον Αμερικανό WEBB Cody μόλις ένα βαθμό μπροστά από τον Βρετανό WALKER Jonny.

Ο Πολωνός πολυπρωταθλητής BLAZUSIAK Taddy στον πρώτο αγώνα δεν ήταν πλήρως έτοιμος μετά τον τραυματισμό του και θα προσπαθήσει να καλύψει την διαφορά που τον χωρίζει από τους δυο πρώτους, σε ένα πρωτάθλημα που τελικά θα έχει πέντε αγώνες καθώς ο ιταλικός αγώνας τελικά δεν θα διεξαχθεί.

Μετά τον πρώτο αγώνα όλα δείχνουν ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό καθώς και οι υπόλοιποι τρεις Αμερικάνοι(HAAKER Colton, ROBERT Taylor και TREMAINE Ty) ήταν στις μάχες τις τριάδας, ενώ και οι Ευρωπαίοι GOMEZ Alfredo, LINUSSON Andreas, ROMAN Mario και BOLTON Paul είναι ικανοί και παθιασμένοι για διάκριση.

Στην κατηγορία JUNIOR, ο Γερμανός LETTENBICHLER Manuel θα προσπαθήσει να επαναλάβει την εμφάνιση της Πολωνίας αυτή την φορά μπροστά στους συμπατριώτες του αλλά ξέροντας ότι οι OLIVEIRA Luis, HUMPHREYS Gethin, SEALEY Lee και GUTZEIT Blake θα προσπαθήσουν να ανακόψουν το νικηφόρο του σερί.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.