Μετά την πρώτη μεγαλειώδη παράσταση στην Πολωνία και τον αποχαιρετισμό του μεγάλου BLAZUSIAK Tadeusz, ο θίασος του παγκόσμιου πρωταθλήματος SUPERENDURO ταξιδεύει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ριέσα της Γερμανίας για το δεύτερο γύρο.

superenduro start

Στην κατηγορία PRESTIGE ο Αμερικάνος HAAKER Colton δείχνει να είναι σε καταπληκτική κατάσταση και να έχει τον πρώτο λόγο. Οι Ευρωπαίοι GOMEZ Alfredo, WALKER Jonathan, LETTENBICHLER Manuel, ROMAN Mario και RAUCHENECKER Pascal θα προσπαθήσουν για το καλύτερο θέλοντας να ανακόψουν την πορεία του, για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο. Σταθερή αξία ο έμπειρος BROWN Mike.

Στην JUNIOR ο Χιλιανός HERRERA Benjamin ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος απειλούμενος μόνο από τους Νοτιοαφρικάνους GUTZEIT Blake και FLANAGAN Kyle που σιγά σιγά δημιουργούν παράδοση και μια πολύ δυνατή σχoλή στο SUPERENDURO και HARD ENDURO. Πολύ ταλαντούχοι και ικανοί αναβάτες στην κατηγορία είναι και οι SEALEY Lee, HUMPHREYS Gethin, APOLLE Tim, VIAL Max, HOARE William , CYPRIAN David και KABAKCHIEV Teodor.

1 2

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.