Ο Cody Webb κέρδισε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος EnduroCross 2017 στο Ρενό της Νεβάδα μπροστά από τους Kyle Redmond και Colton Haaker που τερμάτισαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

unnamed_6

Η σχεδίαση της πίστας μπορεί να μην είχε ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά είχε μεγάλες ταχύτητες που έβαλαν τα αστέρια του EnduroCross σε μπελάδες. Στον αγώνα κατάταξης ο Cody Webb μπήκε από νωρίς μπροστά ακολουθούμενος από τον Ty Tremaine που κατέκτησαν μαζί την τρίτη θέση στην κατηγορία Club του ISDE 2017. Πίσω τους στην τρίτη θέση ήταν ο περσινός πρωταθλητής Colton Haaker. Ο Webb γύρο με τον γύρο άνοιγε την διαφορά με τον Haaker να ανεβάζει ρυθμό μειώνοντας την απόσταση του από τον Tremaine. Στον τελευταίο γύρο ενώ όλα φαινόταν να είναι ξεκάθαρα, ένα λάθος του Tremaine τον έριξε στην τρίτη θέση δίνοντας στην δεύτερη στο Haaker.

Στο Bracket Race οι Colton Haaker και Cody Webb αφού κατάφεραν να αποκλείσουν άνετα τους Ty Tremaine και Trystan Hart θέλοντας να πάρουν τους πρώτους βαθμούς της βραδιάς, ο Webb έχοντας την εσωτερική άργησε να φρενάρει μην αφήνοντας επιλογές στον Haaker που έχασε το μπροστινό μέρος και έπεσε. Η διάρκεια μόλις ενός γύρου δεν έδινε ελπίδες στον Haaker, καθώς ο Webb έκλεισε τον γύρο του χωρίς λάθος παίρνοντας τελικά την νίκη.

Στο κύριος μενού ο άτυχος των κατατακτηρίων δόκιμων Kyle Redmond μπήκε μπροστά έχοντας πίσω τα δυο μεγάλα ονόματα του EnduroCross. Οι διαδοχικές εναλλαγές από έργα σε γρήγορα κομμάτια έφερε προβλήματα στους Haaker και Webb. Ο Webb είχε πτώση στα κομμένα ξύλα αλλά ένα γύρο αργότερα πέρασε ξανά στην δεύτερη θέση όταν ο Haaker κόλλησε στον βραχόκηπο. Στον τρίτο γύρο ο Redmond οδηγώντας χωρίς λάθη ήταν μπροστά, με τους Webb και Haaker να έχουν σύγκρουση και πτώση όταν αποφάσισαν να μπουν στον ίδιο γύρο στην διαδρομή Joker. Έχοντας χάσει αρκετό χρόνο βρέθηκαν στην πέμπτη και έβδομη θέση αντίστοιχα. Στα μέσα του αγώνα ο Redmond είχε δημιουργήσει μια διαφορά 10 δευτερολέπτων από τον Webb που είχε ανεβεί στην δεύτερη θέση, ενώ ο Haaker εξακολούθησε να έχει προβλήματα με πτώσεις ευρισκόμενος πέμπτος. Στον δέκατο γύρο η πρωτοπορία άλλαξε με τον Webb να μπαίνει μπροστά αφήνοντας πίσω του τον Redmond. Στον επόμενο γύρο για δυο στροφές ο Redmond βρέθηκε στην τρίτη θέση καθώς ο Haaker οδηγώντας ιδιαίτερα επιθετικά πέρασε μπροστά του αλλά έπεσε μετά από επαφή με τον Joan Pau Segura. Οι τρεις πρώτες θέσεις δεν άλλαξαν μέχρι το τέλος του αγώνα με τον Webb να παίρνει την πρώτη του φετινή νίκη και να ανεβαίνει στην πρώτη θέση της ως τώρα κατάταξης.

2017 Reno AMA EnduroCross main event results

1.Cody Webb, KTM
2.Kyle Redmond, Husqvarna
3.Colton Haaker, Husqvarna
4.Trystan Hart, Husqvarna
5.Noah Kepple, GasGas
6.Ty Tremaine, KTM
7.Geoff Aaron, GasGas
8.Mason Ottersberg, Yamaha
9.Ty Cullins, Beta
10.Joan Pau Segura, GasGas
11.Cooper Abbott, Yamaha
12.Mitch Carvolth, KTM
13.Wally Palmer, KTM
14.Cody Miller, Kawasaki
15.Spenser Wilton, Honda

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.