Δυναμική παρουσία και στον δεύτερο αγώνα της σειράς είχαν οι αναβάτες του Νοτίου με τον αριθμό των συμμετοχών να ξεπερνά τις 70.

Η μεγάλη μάχη δόθηκε στην Ε1 μεταξύ του Παναγιώτη Κορδονούρη και του τοπικού Δημήτρη Καρπούζη, αλλά νικητής της άτυπης γενικής ήταν ο Ηλίας Ρήγας. Οι Ρούσσης, Αλεξόπουλος και Ζαγλάρας πήραν την πρώτη νίκη για την φετινή χρονιά, ενώ ο νεαρός Γεροντάκης απέδειξε ότι είναι παντός τερέν αυτή την φορά σε άγνωστα λημέρια.

Στην Ε1 οι Παναγιώτης Κορδονούρης και Δημήτρης Καρπούζης είχαν μεγάλο κίνητρο για την νίκη καθώς ο αναβάτης από τον Άγιο Ανδρέα ήθελε ένα καλό αποτέλεσμα μετά τον αποκλεισμό του στον πρώτο αγώνα, ενώ ο τοπικός Καρπούζης αγωνιζόταν μπροστά στο κοινό του μετά από πολλά χρόνια, έχοντας συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στο στήσιμο του αγώνα. Και οι δύο αναβάτες αντιμετώπισαν προβλήματα με τα ντουμπλαρίσματα των πιο αργών αναβατών της Ε3 με τον Κορδονούρη να είναι ταχύτερος κατακτώντας την νίκη. Ο Αθανάσιος Κατσαντώνης μπορεί να μην κατάφερε να απειλήσει τους δύο πρώτους αλλά οι τρεις τρίτοι χρόνοι του, του έδωσαν την τρίτη θέση χωρίς να νιώσει πίεση από τον Ταξιάρχη Καρπούζη που τερμάτισε τέταρτος. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Μιχαηλίδης και Βασίλης Βλασερός.

Ο Ηλίας Ρήγας ήταν για δεύτερη φορά νικητής της Ε2 έχοντας πολύ καλό ρυθμό όλη την ημέρα, γράφοντας χρόνους ανταγωνιστικούς στην δεκαπεντάδα του Πανελληνίου. Δύσκολες ώρες πέρασε αρχικά ο Άρης Πυρλής από τους Κώστα Μπινιάρη και Αθανάσιο Σαματιάλη. Τελικά ο Ξυλόκαστρίτης στον δεύτερο γύρο ανέβασε την απόδοση του αποφεύγοντας τα λάθη τερματίζοντας τελικά δεύτερος. Πολύ καλή εμφάνιση για τον έμπειρο Κώστα Μπινιάρη που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ ο Αθανάσιος Σαματιάλης είχε ταχύτητα αλλά ο ενθουσιασμός του τελικά δεν αρκούσε να τον βάλει στην πρώτη τριάδα. Οι Γιώργος Ανδρεαδάκης και Παναγιώτης Δημόπουλος είχαν από μια καλή ειδική και έμειναν στην πέμπτη και έκτη θέση.

Αλλαγή δεδομένων στην Ε3 και υην νίκη να την παίρνει ο Ευστάθιος Ρούσσης. Ο έμπειρος αναβάτης οδήγησε μεθοδικά και κατάφερε να είναι ο ταχύτερος σε όλες τις ειδικές, παίρνοντας την νίκη και τερματίζοντας στην πρώτη εξάδα της γενικής. Ο Μιχάλης Τσιπάς μπορεί αυτή την φορά να μην ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί αλλά με την δεύτερη θέση που τερμάτισε συνεχίζει να προηγείται στην κατάταξη, με τον τίτλο να είναι ο φετινός του στόχος αν και συνεχίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους. Ο Σταύρος Μαντζώρος δικαιώθηκε στις προβλέψεις του που έθετε τον εαυτό του μέσα στην πρώτη τριάδα. Αποφεύγοντας τα λάθη και τις υπερβολές στις απαιτητικές ειδικές έγραψε χρόνους που τον έφεραν στην τρίτη θέση. Ο Κώστας Λιαρόπουλος ήταν από τους ταχύτερους της κατηγορίας στην cross, αλλά στην enduro αντιμετώπισε προβλήματα. Τελικός απολογισμός για τον Λαμιώτη η τέταρτη θέση. Ο Νίκος Τσεπέρκας είχε διάθεση αλλά μάλλον το δυνατό και ιδιόρρυθμο Husqvarna 360 δεν τον βοήθησε να βρεθεί ψηλότερα από την πέμπτη θέση, ενώ εκτός τερμάτισε ο Μανώλης Κατσογριδάκης.

Στην senior οι Φώτης Αλεξόπουλος και Ναθαναήλ Κολεύρης έδωσαν μια πολύ ωραία μάχη στα δευτερόλεπτα. Τελικός νικητής ο άτυχος του πρώτου αγώνα Αλεξόπουλος χωρίς η ποινή του Κολεύρη να κρίνει το αποτέλεσμα. Ο Χάρης Χριστόπουλος ήταν ο τρίτος του βάθρου μπροστά από τους Τρύφωνα Κολοστούμπη, Τηλέμαχο Τριβέλα και Παναγιώτη Δελημήτρο, ενώ ατυχίες αντιμετώπισαν οι Αντωνιάδης, Κοτσώνης, Σαράντης και Μυρογιάννης πού αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν.

Ο Θοδωρής Ζαγλάρας ξεκίνησε αγχωμένος μετά την σαββατιάτικη περιπέτεια του τεχνικού ελέγχου. Στην συνέχεια μετρίασε τις υπερβολές κατακτώντας την νίκη, πιάνοντας στην πρώτη θέση τον Βασίλη Δερματά που ήταν ο δεύτερος της ΕΝ. Ο Στέφανος Φράγκος προσπάθησε να τους απειλήσει αλλά η ποινή που χρεώθηκε ήταν απαγορευτική για κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση.

Ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης χτίζει γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια δουλεύοντας στην σωστή κατεύθυνση. Μπορεί να έλειπε ο νικητής του πρώτου αγώνα Ιωάννης Δάβαρης αλλά οι χρόνοι του ήταν πραγματικά αξιόλογοι. Ο Παναγιώτης Κονοπισόπουλος συνεχίζει να μαζεύει εμπειρίες στο χώρο του Enduro. Για ακόμη μια φορά έχει ταχύτητα αλλά ήταν και πάλι επιρρεπής στα λάθη. Ο τρίτος της παρέας Ποσειδώνας Αναγνώστου προβληματίστηκε αρκετά με τις συνθήκες και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει δίνοντας μια υπόσχεση ότι την επόμενη φορά θα είναι πιο έτοιμος.

Οι Ευστρατιος Καλενδέρης και Παύλος Ψαρράς πήγαν να κάνουν μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα των Γρεβενών, χωρίς να έχουν περαιτέρω βλέψεις και το απέδειξαν. Ο αναβάτης από τα Γιαννιτσά έκανε δυο λάθη χάνοντας χρόνο, ενώ ο Θεσσαλονικιός που είναι έμπειρος στο χώρο και ιδιαίτερα συνεπείς κατάφερε να χρεωθεί ποινή. Τελικός νικητής ήταν ο Καλενδέρης με δεύτερο τον Ψαρρά και τρίτο τον Γιάννη Πασακαλίδη. Τέταρτος τερμάτισε ο Δημήτρης Κατσιάνος.

Ο Κώστας Χριστοδούλου ζευγάρωσε τις νίκες του στην ΗΟΒΒΥ τερματίζοντας μπροστά από τον Πέτρο Βιδάλη. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αντώνιος Δελατόρας εκμεταλλευόμενος τις ποινές του Αθανάσιου Χασάνδρα.

Αποτελέσματα ΕΔΩ.

Βαθμολογίες πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Σύντομα φωτογραφικό υλικό.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.