Μετά από εφτά μήνες απραξία, κλήθηκαν οι αναβάτες του πρωταθλήματος enduro Νοτίου Ελλάδος να συμμετέχουν στο δεύτερο αγώνα του θεσμού. Δεύτερος σταθμός μετά τον αγώνα των Μεγάρων ήταν το Λουτράκι σε έναν αγώνα που διοργάνωσε ο Μ.Ο.Λ.Π.

Νικητής στην γενική και την E1 ο εξαιρετικός Θανάσης Βούλγαρης που στον προηγούμενο αγώνα δεν συμμετείχε λόγο τραυματισμού, κατάφερε να κινηθεί ταχύτατα και να γράψει χρόνους εικοσάδας πανελληνίου σε όλες τις ειδικές παίρνοντας μια νίκη με μεγάλη διαφορά. Δεύτερος για δεύτερη φορά φέτος στην E1 ο Γιώργος Πισιμάνης που τερμάτισε μπροστά από τον νικητή του πρώτου αγώνα Παναγιώτη Λάμπρου που έχασε πολύτιμο χρόνο στην φετινή χρονιά από τον τραυματισμό του στην Καστορία. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Στεργιανέλης, Γιάννης Γιαννακάρας και Γιάννης Καπερναράκος.

Θανάσης Βούλγαρης #611 Νικητής στην κατηγορία Ε1

Θανάσης Βούλγαρης #611 Νικητής στην κατηγορία Ε1

Στην E2 νικητής και επικεφαλής στην ως τώρα βαθμολογία είναι ο Χρήστος Θεοδοσόπουλος τερματίζοντας μπροστά από τον Δημήτρη Καρπούζη που ξεκίνησε απειλητικά αλλά στάθηκε άτυχος στην τελευταία ειδική και έχασε πολύτιμο χρόνο. Στην τρίτη θέση ο Γιώργος Γυφτονικολός σε έναν πολύ καλό αγώνα για αυτόν. Την εξάδα σε μια κατηγορία που υπήρχαν πολύ απόντες συμπλήρωσαν οι Βογιατζής Γιώργος, Θεοφάνης Στάμου και Στέφανος Τρέβεζας Κόκκας.

Χρήστος Θεοδοσόπουλος #71 Νικητής της κατηγορίας Ε2

Χρήστος Θεοδοσόπουλος #71 Νικητής στην κατηγορία Ε2

Στην Ε3 ο Σταύρος Μαντζώρος ζευγάρωσε τις νίκες του φέτος τερματίζοντας μπροστά από τους Αθανάσιο Παπαθανάση και τον Ζαχαράτο Βαγγέλη που στάθηκε άτυχος στην τελευταία ειδική χάνοντας πολύτιμο χρόνο και την δεύτερη θέση. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Θανάση Μητσάκος, Χρήστος Ακριώτης και Κωνσταντίνος Γκλιάτης.

Σταύρος Μαντζώρος #844 Νικητής της κατηγορίας Ε3

Σταύρος Μαντζώρος #844 Νικητής στην κατηγορία Ε3

Στην senior ο Αναστασόπουλος Παναγιώτης ήταν ο νικητής μπροστά από τους Νέγρη Γιώργο και Παρτσινέβελο Στράτο που ανέβηκαν μαζί του στο βάθρο. Πίσω τους οι Κολεύρης Ναθαναήλ και Φέξης Ελευθέριος.

Αναστασόπουλος Παναγιώτης #942 Νικητής της κατηγορίας ΕS

Αναστασόπουλος Παναγιώτης #942 Νικητής στην κατηγορία ΕS

Τέλος ο Δημήτρης Κοτσώνης και η Ελένη Δανάη Μαυράκη ταξίδεψαν σε μοναχικούς δρόμους στις κατηγοριες expert και γυναικών αντίστοιχα.

Ελένη Δανάη Μαυράκη #698

Ελένη Δανάη Μαυράκη #698

Eπόμενος αγώνας σε τρεις εβδομάδες στην Χαλκίδα.

Αποτελέσματα Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.