Ο δεύτερος αγώνας του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος extreme ENDURO φιλοξενήθηκε στην Πορτογαλία στο Valongo μια γραφική κωμόπολη λίγα χιλιόμετρα από το το λιμάνι του Porto.

002_2645_web

Οι διοργανωτές Πορτογάλοι προκάλεσαν για άλλη μια φόρα με την φαντασία τους σχεδιάζοντας πραγματικά μια extreme διαδρομή στον πρόλογο με κεντρικό σημείο της διαδρομής ένα σιντριβάνι. Η επομένη μέρα είχε δύσβατα μονοπάτια σε βραχώδεις ρεματιές στα κοντινά βουνά τους.

001_0546_web

O Alfredo Gomez ήταν ο νικητής του προλόγου με τον Mario Roman να βρίσκετε στην δεύτερη θέση. Στο κύριο event οι δυο Ισπανοί ξέφυγαν γρήγορα από τους υπολοίπους και για τρεις ώρες αφού εναλλάχθηκαν στην πρωτοπορία, ο Alfredo Gomez ήταν ο τελικός νικητής με το Roman να βρίσκετε μόλις 12 δευτερόλεπτα πίσω του. Ένα γύρο πίσω από τους o Henrique Nogueira (KTM) ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα.

Αποτελέσματα:

11185803_839725502772990_1631820226_n

Πρόλογος

Πρόλογος

Αγώνας

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.