Ο δεύτερος αγώνας της σειράς του πανελληνίου πρωταθλήματος ENDURO και ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος ENDURO βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας από τον Μοτοσυκλετιστικό Αθλητικό Όμιλο Κατερίνης. Τα Πιέρια όροι έχουν μαλακά χώματα, ο συγκεκριμένος αγώνας αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από τις συνεχόμενες βροχές των τελευταίων ημερών που δημιούργησαν πολύ λάσπη και υποχρέωσαν τους οργανωτές το Σάββατο να αλλάξουν την μια από τις δυο ειδικές και την Κυριακή να αφαιρέσουν κομμάτι της απλής καθώς στο πρώτο πέρασμα πολύ αναβάτες και κριτές του πρώτου Σ.Ε.Χ. κόλλησαν μέσα στη λάσπη και έχασαν πολύ χρόνο.

Στον αγώνα για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος νικητής της γενικής και της E1 ήταν ο Δημήτρης Βαγγελάκος, που στις δυο τελευταίες ειδικές ανέβασε ρυθμούς και αποσπάστηκε από τους Γιάννη Παυλίδη και Κίμωνα Καράμπελα που βρίσκονταν κοντά του με απειλητικές διαθέσεις.

Στην E1 ο Δημήτρης Βαγγελάκος είχε την χαρά από την πρώτη ειδική να απόκτηση μια διαφορά ασφαλείας και να οδηγήσει με μόνη του έννοια την κατάκτηση της γενικής. Οι Μιχάλης Ντουζένης και Παναγιώτης Κακολύρης έδωσαν μάχη μέχρι την τελευταία ειδική με τελικό νικητή τον Ντουζένη και τον Κακολύρη να μένει τελικά τρίτος. Πίσω τους οι Γιάννης Χασάπης, Παναγιώτης Κορδονούρης και Γιώργος Θεοδωρίδης με χωρίς πολλές εμπειρίες αλλά με πολύ ενθουσιασμό εναλλασσόταν στις θέσεις και βρέθηκαν στο τέλος του αγώνα με μικρή διαφορά μεταξύ τους συμπληρώνοντας την εξάδα.

Δημήτρης Βαγγελάκος #112 Νικητής της Κατηγορίας Ε1 και Γενικής

Δημήτρης Βαγγελάκος #112 Νικητής της Κατηγορίας Ε1 και Γενικής

Στην E2 νικητής ήταν ο Γρεβενιώτης Γιάννης Παυλίδης που οδήγησε αλάνθαστα και σταθερά εκμεταλλευόμενος τα μικρά λάθη τον Γιάννη Τρίγκα και Αλέξη Ζώρα που του δώσαν μια διαφορά ασφαλείας. Οι δυο Τρικαλινοί αντιμετώπισαν προβλήματα στην μεγάλη ειδική που έκρυβε παγίδες και έχασαν πολύτιμο χρόνο τερματίζοντας στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Ο Γιώργος Κοινωνάς τερμάτισε τέταρτος αποφεύγοντας τις υπερβολές. Στην πέμπτη θέση ο σταθερός Γιώργος Μανωλίδης με έκτο τον Μυτιληνιό Μιχάλη Κόπανο.

Γιάννης Παυλίδης #298 Νικητής της Κατηγορίας Ε2

Γιάννης Παυλίδης #298 Νικητής της Κατηγορίας Ε2

Στην Ε3 ο Κίμων Καράμπελας εκμεταλλεύτηκε το μουδιασμένο ξεκίνημα του πολυπρωταθλητή Βασίλη Σιαφαρίκα και οδήγησε θέλοντας να ανέβει όσο ψηλότερα στην γενική μπορούσε. Δεύτερος ο Βασίλης Σιαφαρίκας που ευχαριστήθηκε την οδήγηση σε έναν δύσκολο αγώνα, ξεκίνησε χαλαρά αλλά μετά την δεύτερη ειδική ανέβασε ρυθμούς. Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου δουλεύει σταθερά και συνέχεια, στην Κατερίνη ήταν τρίτος στην Ε3 και έβδομος γενικής μειώνοντας την διαφορά από τους πρώτους. Πίσω τους οι Θανάσης Τρίγκας, Λευτερης Τιτιρεκη και Γιάννης Σεβαστόπουλος.

Κίμων Καράμπελας #325 Νικητής της Κατηγορίας Ε3

Κίμων Καράμπελας #325 Νικητής της Κατηγορίας Ε3

Στην ΕΝ, ο Αρτέμης Σφιναρολάκης ήταν για άλλη μια φορά ο νικητής αλλά νιώθοντας πίεση από τον Λαμιώτη Δημήτρη Μπάκα που βρέθηκε μόλις 5 δευτερόλεπτα πίσω του. Στην τρίτη θέση ο εκρηκτικός Γιάννης Κωσταντινούδης έχοντας δυο πτώσεις που του στέρησαν την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους δυο πρώτους. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Πολύχρονης Αλέξανδρος, Δημήτρης Ματσιάτσιος και Πέτρος Μπίλης που αντιμετώπισαν προβλήματα με την λάσπη και στο τέλος κουράστηκαν.

Αρτέμης Σφιναρολάκης #41 Νικητής της Κατηγορίας ΕΝ

Αρτέμης Σφιναρολάκης #41 Νικητής της Κατηγορίας ΕΝ

Στην ΕS ο Πράσσος Αδάμος σε έναν έξυπνο αγώνα πίεσε πολύ στις δυο μεγάλες ειδικές και πήρε μια εύκολη νίκη από τον Θανάση Γκαγκανάτσιο που δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει της νίκες του για φέτος. Πίσω τους οι Γιώργος Τσίτος και Γιάννης Κολιγριάτης έδωσαν μάχη με τελικό νικητή τον Τσίτο με μόλις δυο δευτερόλεπτα. Την εξάδα συμπλήρωσαν τα δυο μέλη της επιτροπής ENDURO Πέτρος Γερόπουλος και Μανώλης Πασχαλίδης.

Πράσσος Αδάμος #525 Νικητής της Κατηγορίας ΕS

Πράσσος Αδάμος #525 Νικητής της Κατηγορίας ΕS

Στην κατηγορία των γυναικών η μόνη συμμετέχουσα Αγελαδοπούλου Ελένη έδωσε την δική της μάχη σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα, αλλα την πρόδωσε η μοτοσυκλέτα της και δεν κατάφερε να τερματίσει. Και μόνο η συμμετοχή της αξίζει πολλά μπράβο.

Αποτελέσματα Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό: Parts1  Parts2  Parts3

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.