Ιδιαίτερα συναρπαστικός αποδείχθηκε ο δεύτερος αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος enduro, με την νίκη να κρίνετε στην τελευταία ειδική.

siafarikas1

Σιαφαρίκας Βασίλης, 1ος Γενικής

Oι Bασίλης Σιαφαρίκας και Γιάννης Παυλίδης μονομάχησαν μέχρι τέλους με τον Σιαφαρίκα να παίρνει την νίκη.

Νικητής στις επιμέρους κατηγορίες εκτός από τους Σιαφαρίκα και Παυλίδη ήταν ο Δημήτρης Βαγγελάκος, ενώ οι Δημήτρης Μπάκας και Θανάσης Γκαγκανάτσιος ήταν ο νικητής της JUNIOR και της SENIOR.

Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πωρταθλήμτος Εδώ:

Βαρσάμης Δημήτρης, 1ος Γενικής πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος

Βαρσάμης Δημήτρης, 1ος Γενικής πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος

Στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ο Δημήτρης Βαρσάμης ήταν ταχύτερος με τους Νίκο Ιγνατιάδη, Άγγελο Συμεωνίδη και Μιχάλης Πασχαλίδης να παίρνουν τις νίκες στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος Εδώ. Βαθμολογία Εδώ.

Αναλυτικά οι χρόνοι των Ειδικών:

ST1 YAMAHA ENDURO TEST ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ

ST2     MAKINA CROSS TEST 1

ST3     YAMAHA ENDURO TEST 2

ST4     MAKINA CROSS TEST 2

ST5     YAMAHA ENDURO TEST 3

ST6     MAKINA CROSS TEST 4

ST7 YAMAHA ENDURO TEST 4

ST8 MAKINA CROSS TEST 4

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.