Σήμερα το πρωί ξεκίνησε η πρώτη μέρα του 2ου Αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος motocross στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, όπου είχαμε τις κατατακτήριες δοκιμές για τις κατηγορίες mx1 και mx2 και τα πρώτα σκέλη για τις κατηγορίες mx65, mx85 και mxOpen, με τον καλύτερο χρόνο όλων απο τον τοπικό Αρβανίτη #711 με 1:34.499.

photo.php

Στην mx1 την πρώτη θέση στην μπάρα εκκίνησης πήρε ο Τσαρνάς Αργύριος για δέκατα απο τον δεύτερο και τρίτο Κουζή, Κοντολέτα αντίστοιχα.

Στην mx2 πίσω απο τον κυρίαρχο της ημέρας Αρβανίτη Γιώργο είναι ο Τουρατζίδης Γιάννης και ο Vasev Ljubomir.

Στην κατηγορία open ο Σταμάτης Λυρίου απο τα χρονομετρημένα έδειξε τις διαθέσεις του. Στο πρώτο σκέλος της ημέρας με μία καλή εκκίνηση έφυγε μπροστά και έμεινε εκεί εώς την καρό σημαία, ακολουθούμενος απο τον Δημολιάνη στην δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση ο Malinov και στην 4η, 5η και 6η θέση αντίστοιχα οι Τομαράς χρήστος, Γιακουμάκης Φίλλιπος και Καρανάσης Αλέξανδρος.

Στην mx85 που είχαμε και τρεις γειτονικές συμμετοχές στος πρώτο σκέλος της ημέρας πρώτος τερμάτισε ο Dimitrov Alex, στην 2η θέση ο Ανδρέου Ανδρέας, στην 3η ο Βογιατζής Άγγελος, στην 4η ο Malinov Nikolay, στην 5η ο Αλειφερόπουλος Αναστάσιος και στην 6η ο Ευαγγελόπουλος Κωνσταντίνος.

Στην μικρότερη κατηγορία, mx65 στο πρώτο σκέλος της ημέρας νικητής ο Αντώνης Σάγμαλης. 2ος ο Grazdanov Dimitar, 3ος ο Κανάκης Μάριος, 4ος Καλαθάς Δημήτρης, 5ος ο Γρηγοριάδης Ηλίας και 6ος ο Κανελλόπουλος Νικόλαος.

Αποτελέσματα:

Χρονομετρημένα & Γυρ: mx1  mx2  open  mx85 mx65

Α’ Σκέλος & Γυρ.             :                     open  mx85 mx65

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.