Άξια συγχαρητηρίων τα μέλη της λέσχης μοτοσυκλέτας Έβρου που διοργάνωσαν τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος motocross Βορείου Ελλάδος, δίνοντας στους αναβάτες την δυνατότητα να οδηγήσουν σε ένα πραγματικά πολύ απαιτητικό τερέν. Πλούσιο θέαμα και μεγάλες μάχες από τους 48 αναβάτες που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα που δυστυχώς παρά τον πολύ καλό καιρό η προσέλευση των θεατών ήταν μικρή. Νικητές στις κατηγορίες ήταν οι Γιάννης Τουρατζίδης(Expert), Σταθόπουλος Χάρης(ΜΧ-1),  Στάθης Φυσέκης(ΜΧ-2), Αντώνης Σάγμαλη(ΜΧ-85), Βαγγελακάκης Σταύρος(ΜΧ-65) και Νίκος Μαργαρίτης (ΟΡΕΝ).

toyratzidis-stathopoylos

Expert. Στην κατηγορία Expert οι Τουρατζίδης και Γεωργαντά ήταν και πάλι οι πρωταγωνιστές προσφέροντας πλούσιο θέαμα και έντονες συγκινήσεις με τον Γιάννη Τουρατζίδης να είναι οριακά ταχύτερος από τον Γεωργαντά που έκανε δύο καλές εκκινήσεις οδηγώντας αρχικά τα σκέλη, αλλά μην μπορώντας να κρατήσει στην συνεχεία πίσω του τον Θεσσαλονικιό αναβάτη. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Μπαξεβάνης Δημήτριος με δύο τρίτες, ενω πίσω τους οι Πακαταρίδης Βασίλειος και Δημήτρης Τουρατζίδης έδωσαν τις δικές τους μάχες ισοβαθμώντας στο τέλος με τον Πακαταρίδη να είναι τελικά τέταρτος.

Τουρατζίδης Γιάννης, Νικητής της κατηγορίας ΜΧexpert.

Τουρατζίδης Γιάννης, Νικητής της κατηγορίας ΜΧexpert.

MX1. Στην μεγάλη κατηγορία ΜΧ1 νικητής με δύο πρώτες θέσεις ο Σταθόπουλος Χάρης σε μία πολύ καλή εμφάνιση αποφεύγοντας τις υπερβολές, με μόνο αντίπαλο τους αναβάτες της κατηγορίας Expert. Στην Δεύτερη θέση ο Τσιάγκας Ευάγγελος με επίσης δύο δεύτερες θέσεις, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από αποχή δυο χρόνων, ξεκινώντας καλά και στα δύο σκέλη κατάφερε να τερματίσει δεύτερος. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Γρηγοριάδης Γιώργος που δεν ξεκίνησε καλά με το πέσιμο της μπάρας και στα δύο σκέλη, έμεινε αρχικά πίσω αλλά κερδίζοντας αρκετές θέσεις και απειλώντας τον Τσιάγκα τερμάτισε και στα δυο σκέλη 3 δευτερόλεπτα πίσω του. Τέταρτος στο σύνολο τερμάτισε ο Βαγενάς Νικόλαος με μία πέμπτη και μία τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Αραμπατζής Γιώργος με μία τέταρτη και μία πέμπτη θέση, έχοντας δύο καλές εκκινήσει αλλά μένοντας από δυνάμεις στην συνεχεία. Την εξάδα έκλεισε ο Συμεωνίδης Άγγελος με δύο έκτες θέσεις μη μπορώντας να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρώτων, επηρεασμένος από μια ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Σταθόπουλος Χάρης, Νικητής της κατηγορίας ΜΧ1.

Σταθόπουλος Χάρης, Νικητής της κατηγορίας ΜΧ1.

ΜΧ2. Δυνατές μάχες, πλούσιο θέαμα και μια αναμέτρηση δίχως αύριο πρόσφερε η κατηγορία MX-2 στους θεατές που βρέθηκαν στην πίστα του απαλού. Στο πρώτο σκέλος ο Στάθης Φυσέκης μπήκε γρήγορα μπροστά παίρνοντας την νίκη με τον Νίκο Δεμερδεσλή να τερματίζει στην δεύτερη θέση χωρίς να απειλήσει αλλά και να απειληθεί από τον Σωτήρη Παπα που τερμάτισε στην τρίτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος οι πρωταγωνιστές ήταν και πάλι οι ίδιοι αλλά αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο αποφασισμένοι για την κατάκτηση της νίκης. Ο Σωτήρης Παπάς έφυγε μπροστά όπως και στο δεύτερο σκέλος της Χρυσούπολης μένοντας εκεί για την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Στάθη Φυσέκη και Νίκο Δεμερδεσλή να μάχονται ρόδα με ρόδα με τον Καβαλιώτη μετά τα μέσα του σκέλους να μένει από δυνάμεις. Ο αναβάτης από την Πέλλα έχοντας σιγουρέψει την δεύτερη θέση ψαλίδισε σιγά σιγά την διαφορά που τον χώριζε από τον Παπά με τους δυο τελευταίους γύρους να έχουμε μια θεαματική μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο Φυσέκης πέρασε τον Παπά αλλά ο Θεσσαλονικιός απάντησε αμέσως, με τον Φυσέκη να έχει τελικά τον τελευταίο λόγο σε μια κούρσα που έμοιαζε με παρτίδα poker και τον Φυσέκη να κάνει all-in στον τελευταίο γύρο. Πίσω από τους Φυσέκη, Παπά και Δεμερδεσλή που ανέβηκαν στο βάθρο τερμάτισαν οι Άγγελος Βογιατζής(5-4), Δημήτρης Βασιλειάδης (4-6) και Κωνσταντίνος Ορφανίδης (6-5), κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση, με τον Βασιλειάδη να μην μπορεί να επαναλάβει την επίδοση της Χρυσούπολης, έχοντας και μια πτώση στο δεύτερο σκέλος που τον υποχρέωσε να ξεκινήσει από την τελευταία θέση. Πολύ καλή και η εμφάνιση του Γιώργου Καληώρα άλλα μια πτώση στο δεύτερο σκέλος τον έβγαλε εκτός εξάδας.

Στάθης Φυσέκης, Νικητής της κατηγορίας ΜΧ2.

Στάθης Φυσέκης, Νικητής της κατηγορίας ΜΧ2.

ΜΧ85. Στην ΜΧ-85 ONE MAN SHOW από τον νεαρό Αντώνη Σάγμαλη που πήρε δύο νίκες χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα δείχνοντας μερικές από τις πτυχές του μεγάλου ταλέντου του στο αμμώδες τερέν της Αλεξανδρούπολης. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Καλαθάς που εκμεταλλεύτηκε την εγκαταλείψει του Γιώργου Καριώτη στο πρώτο σκέλος απο μηχανική βλάβη, ενώ οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης και Ηλίας Κυρτσούδης έδωσαν τις δικές τους μάχες για την τρίτη θέση με τον Καβαλιώτη να είναι ο νικητής εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του από την συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αντώνης Σάγμαλης, Νικητής της κατηγορίας ΜΧ85.

Αντώνης Σάγμαλης, Νικητής της κατηγορίας ΜΧ85.

ΜΧ65. Στην μικρότερη κατηγορία ΜΧ65, μάχη είχαμε ανάμεσα στους τοπικούς Βαγγελακάκη Σταύρο και την Δεσποινίδα της παρέας Μανδάνη Δέσποινας. Νικητής με δύο πρώτες θέσεις ο Βαγγελακάκης που στο πρώτο σκέλος ήταν ο κυρίαρχος αλλά στο δεύτερο έκανε λάθη με την Μανδάνη να οδηγεί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης της νίκης. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Καλογιαννίδης Γιάννης με μία τέταρτη και μία τρίτη θέση. Την πεντάδα έκλεισαν οι Σέλος Αριστοτέλης με (3-5) και Δανογλίδης Αθανάσιος με (5-4).

Βαγγελακάκης Σταύρος, Νικητής της κατηγορίας ΜΧ65.

Βαγγελακάκης Σταύρος, Νικητής της κατηγορίας ΜΧ65.

Στην OPEN, οι Νίκος Μαργαρίτης και Μάρκος Καρασακαλίδης πήραν από μια νίκη αποδεικνύοντας ότι ήταν τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας. Στο πρώτο σκέλος ο Ξανθιώτης πήρε μια άνετη νίκη με τους Κατερινιώτες Μαργαρίτη και Μπουσνάκη να προσπαθούν να τον απειλήσουν αρχικά αλλά να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του. Το δεύτερο σκέλος σίγουρα αναμένονταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν ο Νίκος Μαργαρίτης θα μπορούσε να βρει λύση στο ρυθμό του Καρασακαλίδη. Ο Μπουσνάκης έφυγε για ακόμα μια φορά μπροστά με τον Μαργαρίτη να τον ακολουθεί και τον Καρασακαλίδη να κάνει ένα λάθος που τον ανάγκασε να πέσει στην τελευταία θέση. Γρήγορα ο μαργαρίτης πήρε τα ηνία της κούρσας κάνοντας διαφορά ασφαλείας με τον Καρασακαλίδη να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση χωρίς να μπορεί να απειλήσει τον Μαργαρίτη. Στη τελική κατάταξη της ημέρας οι Μαργαρίτης και Καρασακαλίδης ισοβάθμησαν με τον Μαργαρίτη να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί ενώ τρίτος τερμάτισε ο Μπουσνάκης Νικόλαος. Οι Χρήστος Κυρτσούδης και Γιάννης Μπαξεβάνης τερμάτισαν πίσω τους και στα δυο σκέλη ενώ στην έκτη θέση ισοβάθμησαν οι Σπύρος Καλογιαννίδης και Χρυσόστομος Αναγνώστου με τον αναβάτη από την Κοζάνη να είναι έκτος λόγο καλύτερου αποτελέσματος στο δεύτερο σκέλος.

Μαργαρίτης Νικόλαος, Νικητής της κατηγορίας ΜΧopen.

Μαργαρίτης Νικόλαος, Νικητής της κατηγορίας ΜΧopen.

Αποτελέσματα Εδώ.  Βαθμολογία πρωταθλήματος Εδώ.

Φωτογραφικό υλικό: EXPERT & MX1 –  ΜΧ2ΜΧ65 & ΜΧ85MXΟΡΕΝ

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.