Στα Μέγαρα μαζί με τον τέταρτο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος Enduro πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος γύρος Νοτίου Ελλάδος. Παρότι απουσιάζουν πολλοί από τους περσινούς πρωταγωνιστές το πρωτάθλημα εξακολουθεί να έχει δυναμική.

Ο δεύτερος αγώνας είχε δυνατές μάχες που κρίθηκαν στην τελευταία ειδική και έφερε νέα πρόσωπα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, δίνοντας ενδιαφέρον στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ταχύτερος στην άτυπη γενική και νικητής στην Ε2 ο έμπειρος ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ που ήταν οριακά ταχύτερος από τον εκρηκτικό ΦΛΩΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ΚΟΛΕΥΡΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ οδηγώντας την κατάταξη στις πρώτες τρεις ειδικές αμφισβητώντας την κυριαρχία πολύ νεότερων αναβατών, αλλά στο τέλος εκμεταλλεύτηκε και την ποινή του ΝΙΚΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι ΖΑΓΛΑΡΑΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ, ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ ΦΟΙΒΟΣ και ΣΑΜΑΤΙΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Ο ΚΟΛΕΥΡΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ έδειξε εξαρχής ότι είναι καλά μετά τον τραυματισμό του, μάχιμος και έτοιμος ακόμα και για την πρωτιά στην άτυπη γενική. Εξαιρετική η απόδοση του σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχοντας μία όμορφη μάχη με τον κατά πολύ νεότερο του ΖΑΓΛΑΡΑ ΘΕΟ∆ΩΡΟ για την πρωτιά της Ε1. Η διαφορά τους στο τέλος ήταν στα 2.571 αφήνοντας χαμόγελα και στους δυο, με πρωτιά και κατάκτηση της κορυφής στην προσωρινή κατάταξη της κατηγορίας για τον ΚΟΛΕΥΡΗ, δεύτερη θέση και μία ώριμη ολοκληρωμένη εμφάνιση για τον ταλαντούχο νεαρό ΖΑΓΛΑΡΑ που είναι η καλύτερη του έως τώρα σε πρωταθληματικό αγώνα. Ο νεοφερμένος στο χώρο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μπορεί να μην έχει εμπειρία και πολλές παραστάσεις στο χώρο αλλά σίγουρα έχει ταχύτητα και δυνατότητες. Στα Μέγαρα παρουσιάστηκε σαφώς πιο εγκλιματισμένος και προετοιμασμένος, το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Ο νικητής του πρώτου αγώνα ∆ΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αντιμετώπισε προβλήματα στις πρώτες ειδικές και είδε την διαφορά του από τους τρεις πρώτους να ανοίγει. Αποφεύγοντας τα λάθη συνέχισε τον αγώνα και κατάφερε να επιβληθεί των ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ και ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ που τερμάτισαν στην πέμπτη και έκτη θέση της κατηγορίας.

Η Ε2 είχε τέσσερις μεγάλους διεκδικητές με διακυμάνσεις στις πρώτες θέσεις. Τελικά ο ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ επέστρεψε στις νίκες καταφέρνοντας να είναι ταχύτερος στην τελευταία ειδική έναντι του ΦΛΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και να παίρνει την νίκη για 0,789. Ο ανεβασμένος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ έκανε την καλή του εμφάνιση στον χώρο και βρέθηκε πολύ κοντά να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη οδηγώντας από την πρώτη ειδική την κατηγορία. Κοντά τους σε χρόνους και ο νικητής του προηγουμένου αγώνα ΝΙΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που στις τελευταίες ειδικές ανέβασε την απόδοση του αλλά η ποινή προ πορείας που του επιβλήθηκε τον έφερε από την τρίτη στην δέκατη θέση. Ελπίδες για την νίκη μέχρι τα μέσα του αγώνα είχε και ο ΣΑΜΑΤΙΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ αλλά δυο λάθη του στο τέλος τον έβγαλαν εκτός από το κυνήγι της πρώτης θέσης, μένοντας τελικά τρίτος. Ο ∆ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ θα μπορούσε να βρεθεί στις πρώτες θέσεις αλλά η πίεση έφερε λάθη που τον έριξαν στην τέταρτη θέση. Ο ΚΟΝΙ∆ΗΣ ΜΙΝΩΣ καταφέρνοντας στις τελευταίες δυο ειδικές να ανεβάσει την απόδοση, κατάφερε να περάσει μπροστά από τους ΓΚΛΙΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΧΙΟΝΙ∆Η ΓΙΩΡΓΟ τερματίζοντας πέμπτος.

Εμφάνιση γκεστ στην Ε3 και νίκη για τον πάντα ποιοτικό ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ που έχει ταχύτητα σε όλες τις επιφάνειες εκτός δρόμου. Λίγο πίσω του οι ΡΟΥΣΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ και ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ είχαν μία όμορφη μάχη με τον ΡΟΥΣΣΗ να έχει σταθερότερη απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας την δεύτερη θέση και αφήνοντας τρίτο τον ΜΑΝΤΖΩΡΟ που στον πρώτο αγώνα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει γρήγορα. Καλή η παρουσία και του ΣΑΜΑΤΙΑΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ που τερμάτισε στην τέταρτη θέση αφήνοντας πέμπτο τον περσινό πρωταθλητή ΤΣΕΠΕΡΚΑ ΝΙΚΟ που στον συγκεκριμένο αγώνα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Για την έκτη θέση είχαμε δυο αναβάτες από το Ξυλόκαστρο να μάχονται με τον ΚΡΙΤΣΩΝΗ ΠΕΤΡΟ να είναι ταχύτερος του ΚΑΣΚΟΥΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Στην Senior οι ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ και ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έκαναν και πάλι το ένα δυο για την λέσχη της Σπάρτης. Ταχύτατοι και οι δυο σε μία δυνατή μονομαχία που διήρκησε όλη την ήμερα. Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ βλέποντας τον ΜΠΕΛΙΤΣΗ να χρεώνετε γρήγορα με ποινή δέκα δευτερολέπτων, οδήγησε σταθερά όλη την ήμερα χωρίς λάθη, ενώ αντίθετος ο ΜΠΕΛΙΤΣΗ προσπαθώντας να καλύψει τη διάφορα που τους χώριζε οδηγήθηκε σε υπερβολές που τις πλήρωσε καθώς εκεί που έκλεινε η διάφορα ερχόταν και ένα λάθος. Σίγουρα η συνέχεια αναμένετε με πολύ ενδιαφέρον με τους δυο αναβάτες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Κάλο το ξεκίνημα του ΓΕΡΑΚΙΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ αμφισβητόντας την κυριαρχία των ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ και ΜΠΕΛΙΤΣΗ στην κατηγορία. Η συνεχεία έφερε λάθη που στέρησαν στον ΓΕΡΑΚΙΤΗ τις ελπίδες για κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση. Πίσω τους τερμάτισε ο ΑΝΤΩΝΙΑ∆ΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ χάνοντας γρήγορα την επαφή μαζί τους βλέποντας στις τελευταίες ειδικές να απειλείτε από τον ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ .

Ο πάντα ποιοτικός ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ ΦΟΙΒΟΣ έχει αποφασίσει να κάνει επιλεγμένους αγώνες, στα Μέγαρα συμμετείχε είχε ταχύτητα χωρίς άγχος, βρέθηκε κοντά στις πρώτες θέσεις της άτυπης γενικής σε έναν αγώνα που σίγουρα τον ευχαριστήθηκε. Δεύτερος τερμάτισε ο δυναμικός ΓΚΑΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙ∆ΩΝ χωρίς να μπορεί να πιέσει τον πρώτο της Ε-ΟΡΕΝ. Οι ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΑΝΝΙΝΟΣ ΦΩΤΗΣ συμμετείχαν στον αγώνα θέλοντας να μαζέψουν εμπειρίες, αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα δέχτηκαν ποινές με τον ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟ να είναι τελικά τρίτος και τον ΑΝΝΙΝΟ να μένει τέταρτος.

Παραδοσιακά τα τελευταία χρονιά στο πρωτάθλημα νοτίου υπάρχουν πάντα νέα πρόσωπα. Τρεις νέοι αναβάτες χωρίς εμπειρία ρίχτηκαν στην ΕΝ. Ο ∆ΕΛΗΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ ήταν ο ταχύτερος και ο νικητής της κατηγορίας, εκμεταλλευόμενος τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ∆ΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ και ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση.

Για ακόμα μία φορά ο νεαρός ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε εντυπωσιακούς χρόνους στην πρώτη δεκάδα του πανελληνίου κερδίζοντας άνετα την Junior Sprint. Καλές εντυπώσεις άφησε και ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τερματίζοντας δεύτερος, ενώ για την τρίτη θέση ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ κατάφερε να επιβληθεί του ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Τέλος στην EHobby ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ πήρε τη νίκη αφήνοντας πίσω του τους ΓΚΟΓΚΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟ και ΚΟΡΝΑΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.