Ο Δημήτρης Βαρσάμης συνέχισε τις εκπληκτικές του φετινές εμφανίσεις και στα Γρεβενά.

Μετά τον αγώνα της Καρδίτσας και το extreme river ο αναβάτης από το Συκούριο ήταν και πάλι από τα πρόσωπα του αγώνα, ο απολογισμός του η ένατη θέση στην γενική μέχρι την έκτη ειδική (6ο, 10ο, 6ο, 8ο, 9ο, 10ο) έχοντας και την πρώτη θέση στην άτυπη γενική του βόρειου Ελλάδος. Για την δεύτερη θέση δύο παλιοί γνώριμοι, οι Τραντζας Μιχάλης και Κυρίτσης Ανδρέας που είχαν μια πολύ ωραία μονομαχία κατά την διάρκειά όλου του αγώνα με τον Γιαννιώτη να είναι τελικά δέκα δευτερόλεπτα ταχύτερος. Στην τέταρτη θέση χωρίς το άγχος των βαθμών ο ποιοτικός Άρης Πυρλής από το Κιάτο, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι ποιοτικοί Παναγιώτης Καδόγλου και Νίκος Ευάγγελου.

Ο Μιχάλης Τράντζα παρά την αποχή του από τους αγώνες με ένα KTM 125 δεκαετία απέδειξε ότι μπορεί να γράφει ταχύτατους χρόνους και να είναι πολύ ανταγωνιστικός. Πρώτη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και μια επιβλητική νίκη στην E1 για τον συμπαθή αναβάτη που μετράει δεκάδες φίλους στο χώρο. Ο Γιάννης Θυμιόπουλος μπορεί να μην απείλησε τον Τράντζα αλλά σίγουρα ένιωσε ικανοποιημένος με την δεύτερη θέση που τον εδραίωσε στην πρώτη θέση της ως τώρα κατηγορίας. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Κώστας Γκόσκινος κινούμενος στους ίδιους ρυθμούς με τον Θυμιόπουλο, αλλά στα δυο πρώτα περάσματα της Enduro έχασε χρόνο που δεν κατάφερε να καλύψει στις υπόλοιπες ειδικές. O Χριστόφορος Mελετιάδης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στον ώμο που δεν τον άφησε να δείξει και πάλι την ταχύτητα του μένοντας τέταρτος. Tο κακό ξεκίνημα των Άγγελου Χίνου και Παύλου Ψαρρά τους έβγαλε εκτός από την μάχη της πρώτης τριάδας, τερματίζοντας τελικά στην πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Στην E2 Οne Μan Show από τον Δημήτρη Βαρσάμη που κινήθηκε σε ρυθμούς πανελλήνιου, ίσως στην τελευταία του φετινή εμφάνιση στο χώρο. Οι χρόνοι του εξαιρετικοί και στις έξι ειδικές του αγώνα για δεύτερη φορά. Ο αναβάτης από το Συκούριο έχει εκφράσει την επιθυμία του την επόμενη χρονιά να ριχτεί και πάλι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για αυτόν. Ο Νίκος Ευαγγέλου ξεκίνησε καλά βλέποντας τον μεγάλο αντίπαλο Γιώργο Μακρή να αντιμετωπίζει προβλήματα στις πρώτες δυο ειδικές. Ο αναβάτης από την Φλώρινα συνέχισε χωρίς λάθη καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση αφήνοντας στην τρίτη θέση τον δυναμικό Γιαννιώτη. Η τέταρτη θέση για τον ανεβασμένο Χρήστο Μπούτλα ήταν μια καλή επίδοση αν και μέχρι την τελευταία ειδική κρατούσε την τρίτη θέση, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Μακρή. Οι Δημήτρης Στασίνης και Γιώργος Ζιάγκαλος συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα στην κατηγορία.

Αυτή την φορά ο Ανδρέας Κυρίτσης ήταν πιο προσεκτικός παίρνοντας την νίκη στην Ε3. Ο Θεσσαλονικιός άνοιξε γρήγορα την διάφορα του από τον Παναγιώτη Καδόγλου και προσπάθησε να βρεθεί όσο ψηλότερα γινόταν στην γενική, έχοντας μια πολύ ωραία μάχη με τον Μιχάλη Τράντζα. Η μάχη των δυο αναβατών τους έφερε στην πρώτη δεκαπεντάδα της γενική μέχρι την έκτη ειδική. Ο Παναγιώτης Καδόγλου έγραφε ανταγωνιστικούς χρόνους στην Cross αλλά στην Enduro έχανε χρόνο μένοντας μακριά από τον μεγάλο του αντίπαλο. Mε την δεύτερη θέση ο Βεροιώτης ανέβηκε στην πρώτη θέση της γενική, καθώς αρκετοί από τους πρωταγωνιστές του πρώτου αγώνα προτίμησαν να μην συμμετέχουν. Ο Τρύφωνας Σολατσάρης κατάφερε να επιβληθεί του Ιωσήφ Καλλίνη και να πάρει την τρίτη θέση, ενώ άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Νταλιμπίρας που τραυμάτισε ξανά το δεξί του πόδι και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Η Senior μπορεί να είχε μόνο τρεις συμμετοχές αλλά οι Ευστράτιος Καλενδέρης και Νίκος Παπαγιάννης είχαν κέφια. Μέχρι την τέταρτη ειδική η διαφορά που τους χώριζε ήταν ελάχιστα δευτερόλεπτα, αλλά ο Παπαγιάννης αντιμετώπισε πρόβλημα με το πίσω ελαστικό του, που τον ανάγκασε να κόψει ρυθμό. Τελικός νικητής ο Ευστράτιος Καλενδέρης. Ο Ανδρέας Τσανασίδης κινήθηκε γρήγορα, κάλυψε στην τελευταία ειδική την απόσταση που τον χώριζε από τον Παπαγιάννη αλλά τελικά δεν κατάφερε να βρεθεί μπροστά από το ζευγάρι του στο Riv3r.

Ο Άρης Πυρλής για πρώτη φορά την φετινή χρονιά είχε μια ολοκληρωμένη καλή εμφάνιση με ταχύτητα χωρίς υπερβολές. Η απουσία του βαθμολογικού άγχους και η προσαρμογή του στο HONDA 400 τον οδήγησαν να είναι μέσα στους πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο Ευστάθιος Ρούσσης προσπάθησε, είχε όρεξη αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον αναβάτη της λέσχης του Ξυλοκάστρου. Η παρουσία του ήταν καλή χωρίς απώλειες γράφοντας αγωνιστικές ώρες στο GAS GAS του.

Πρώτη εμφάνιση σε αγώνα Enduro για τον Γιάννη Ντεβετζή και πολύ καλοί χρόνοι, αν και δεν είχε άλλο αναβάτη να ανταγωνιστεί. Τα περάσματα του στην ειδική Cross αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον του νεαρού Τρικαλινού.

Στην HOBBY δυο νεαροί αναβάτες χωρίς εμπειρίες στο χώρο ρίχτηκαν στην μάχη. Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης φάνηκε να εγκλιματίζετε καλύτερα στις συνθήκες του αγώνα κατακτώντας την πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερο τον Βασίλη Αγορίτσα.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογίες πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Σύντομα φωτογραφικό υλικό.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.